Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valamilyen szempontból jobb,...

Valamilyen szempontból jobb, hogy nem az Ellenzék nyert?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom kedves ellenzéki társaim, hogy mindenki nagyon letört (velem együtt persze). A kérdés arra vonatkozik, hogy ebben a gazdasági (infláció, gazdasági válság) és külpolitikai (háború) katyvaszban ebből a szempontból jobban jártunk hogy ezen viharos időkben ez a teher inkább a Fideszt nyomja?

Talán ebbe fognak beledögleni?

2022. ápr. 4. 15:02
A kérdező szavazást indított:
Jobb, a Fidesz nem fog tudni ezzel mit kezdeni
Nem jó, az Ellenzék a programjainak hála megtudtak volna küzdeni ezen problémákkal
19 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
68%
Minden szempontból.
2022. ápr. 4. 15:03
 2/19 anonim ***** válasza:
70%
Jobb, mert így az egész nép szopik.
2022. ápr. 4. 15:04
 3/19 anonim ***** válasza:
80%
én féltem tőle végig hogy ez a nagyon katyvasz szétdobaj majd a pártot és időközi választások stb.
2022. ápr. 4. 15:05
 4/19 anonim ***** válasza:
83%

1. Fidesznek kell megennie amit főzött, bár szerintem olyan nyomor és szegénység várható amit a nép fog megszívni és nem az adott párt.

2. Ellenzéknek volt erre programja, egy Bajnai féle válságkezelési program, erős nyugati segítséggel kicsit előre mozgathatta volna az országot.

Igazából 1. teljesült, ami nem túl kellemes, de úgy gondolom minden telhetőt megtettem azért hogy ne az legyen. MZP is, meg úgy gondolom az ellenzék egy része is. Szóval ha már így alakult bukjon bele a fidesz ebbe az egészbe.

2022. ápr. 4. 15:07
 5/19 anonim ***** válasza:
23%
Miért vagytok olyan biztosak benne, hogy a Fidesz ezt nem fogja tudni lekezelni valamivel?
2022. ápr. 4. 15:11
 6/19 anonim ***** válasza:
51%

#5.Mert már nincs annyi Uniós, nyugati forrásunk.

Külpolitikai helyzetünk már nem teszi ezt lehetővé.

2022. ápr. 4. 15:13
 7/19 anonim ***** válasza:
73%
Hogyan kezeled le a brutális adósságot ? Még több hitellel, nagyon mást nem tud.
2022. ápr. 4. 15:13
 8/19 anonim ***** válasza:
51%

Két dolgot tudnék mondani, amiért nem sajnálom.

Az egyik, hogy a mögötte álló pártok kimutatták a foguk fehérjét, amikor kihátráltak MZP mögül, illetve bűnbaknak állították be. Ezek után talán lesz esély megszabadulni a Gyurcsány és Jakab féle ellenzéktől. Ugyanakkor le a kalappal a Momentum és Karácsony Gergely előtt.

Másodszor, nagyon rossz helyzetben van a költségvetés, illetve a gazdasági kilátások, amit a Fidesz részben saját magának csinált, mindent a győzelemért alapon. Ez a későbbiekben még visszaüthet, aminek persze nem örülök, mert mi is szívni fogunk. De talán ők is, az emberek pedig talán belátják, hogy hibáztak.

2022. ápr. 4. 15:14
 9/19 anonim ***** válasza:
85%
Reménykedem benne, hogy nem fogunk már forrásokat kapni, és úgy belebukik ebbe az orsóskormány mint annak a rendje.
2022. ápr. 4. 15:19
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

#4 Remélem hogy így lesz.

Az igazság az, hogy óriási szarban van az ország, eddig választások miatt fent tudta az állam tartani a látszatot, mert muszáj volt. Árak befagyasztása, nyugdíjemelés, adóvisszatérítés stb stb, de ez nem egy tartható állapot.

Oroszoktól nagyon erősen függünk és az a terület most elérhetetlen, nyugat elhatárolódott az országtól, infláció hivatalos adatok szerint 7-8% de ha járt valaki a boltban mostanában akkor láthatja hogy az árak nagyrésze 20-30%-al nőttek.

2022. ápr. 4. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!