Hollandia mennyivel jobb minden szempontbol Magyarorszagnal?
Miért Hollandia MINDEN szempontból jobb?
Szerintem majd akkor érheti el MO azt a szintet ha sok sok buta eléri a Holland emberek gondolkodását, egymáshoz állását, iskolázottságát, és műveltségét.
Menj el egy Holland faluba, beszélgess el a világ dolgairól ott az emberekkel, és menj el itt a keleti országrészben. Itthon fognak rád nézni mint egy marslakóra, mert nem értik miről beszélsz.
Magyarország jobb helyzetben van mint Hollandia, amelyik egyrész tele van mocskos idegenekkel ( nem európai jöttmentekkel), másrészt ha jön egy cunami, ott kő kövön nem marad.
Szerinted miért költözött sok holland Magyarországra, néhány nyugat-dunántúli faluba ? Azért, mert olyant találtak itt, ami ott nincs.
Ja, a k@rvák helyzete szempontjából jobb Hollandia, a mi k@rváink irigylik is az ottani helyzetet.
kb azt akartam írni, mint az előző, de megelőztek :) egyébként szerintem igaza lesz, 50-100 éven belül kb. semmi esélyünk nincs erre.
ha pl Hollandiában biciklivel jársz és valahol megállsz vele, akkor csak letámaszthatod akárhova 3 óra múlva is ott lesz. ezt itthon meg mernéd tenni?
persze ez csak egy nagyon lesarkított példa volt.
hiába emlegeti úgy mindenki Hollandiát, hogy a narkós ország, az egyik legfejlettebb európai ország.
"A cunamitól nem kell félteni őket, utána lehet nézni, mennyire komolyan veszik a víz fenyegetését, és mennyire komolyan küzdenek ellene."
Nagyokos apafej, nem hallottál még arról, hogy olvadoznak a jéghegyek és emelkedik a tengerszint ?
A véleményem az,hogy elérheti Magyarország is ezt a szintet mint Hollandia csak sok sok idő és normális kormány kell!Hollandia jobb mint Magyarország abból a szempontból,hogy ha dolgozol tudsz élni,nem kell magadtól semmit megvonni.Pl ha most €1,80 a benzin az is belefér.A másik,hogy az emberek nyitottabbak,és minden teendő dolog időpont alapján történik.Akkor az épitkezések haladnak és időre készen vannak.Egyik városból bármelyik másikba eljutsz autópályán,ingyen.És ez csak néhány dolog.A biciklis sztorikat nem tudom honnan szedik az emberek,az nem igaz.Itt is lopnak az emberek,sőtt.Ha jártál az Usa-ban vagy nézed a filmjeit akkor ezt a z országot hozzá tudnám hasonlitani csak kicsiben.Szinte minden szempontból.Az sem igaz,hogy az emberek hű de okosak.Nekem ilyesmi tapasztalatom nincs.
Üdv Oesie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!