Spanyolország jobb hely Magyarországnál?
Minden vágyam Barcelonában vagy Madridban élni, imádom Spanyolországot, a nyelvet, az embereket, a kultúrát, és minden spanyol dolgot. :)
De úgy hallottam, hogy hatalmas a munkanélküliség. Ez 3-4 éven belül változhat? Nekem tényleg szinte minden vágyam, hogy ott élhessek, de ez egy kicsit riasztó, hogy 20%-os a munkanélküliség, és fiatalok körében pedig 40%.
Előzőnek: voltál már ott? Én igen. Nem mondom hogy tökéletes, de sokkal élhetőbb, kellemesebb.
Persze mindenkinek más jön be, én az északi országokat nem kedvelem, Londonban is idegennek éreztem magam, pedig többször jártam ott. Viszont amikor először mentem Spanyolországba, már akkor az volt az érzésem, hogy hazajöttem....
nem értem mért negatív tényező a mentalitásuk
jó, temperamentumos népség, de szerintem szimpik
"nem értem mért negatív tényező a mentalitásuk"
Lusták, erőszakosak, illetlenek, buták.
Lusták, erőszakosak, illetlenek, buták.
Nem lusták, csak máshogy osztják be az idejüket. Ugyanannyit dolgoznak, mint mi. Hogy erőszakosak, azt még nem hallottam, inkább amiatt szoktak panaszkodni rájuk a külföldiek, hogy hangosak. Nagyon udvariasak és vendégszeretők, egyáltalán nem illetlenek. És azzal sem értek egyet, hogy buták, Magyarországon sokkal több buta, műveletlen emberrel találkoztam, mint Spanyolországban.
Mások a szokásaik, ennyi. Kell hozzá türelem, hogy megszokd őket, de ha huzamosabb ideig köztük élsz, akkor nem probléma. Nekik meg biztos azzal van bajuk, hogy a magyar mást se tud, csak panaszkodni meg elégedetlenkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!