Kezdőoldal » Utazás » Európa » Spanyolország jobb hely...

Spanyolország jobb hely Magyarországnál?

Figyelt kérdés

Minden vágyam Barcelonában vagy Madridban élni, imádom Spanyolországot, a nyelvet, az embereket, a kultúrát, és minden spanyol dolgot. :)

De úgy hallottam, hogy hatalmas a munkanélküliség. Ez 3-4 éven belül változhat? Nekem tényleg szinte minden vágyam, hogy ott élhessek, de ez egy kicsit riasztó, hogy 20%-os a munkanélküliség, és fiatalok körében pedig 40%.

2011. júl. 29. 13:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
utolsó: de Barcelonában nem csak a katalánnal lehet érvényesülni?
2011. aug. 4. 16:49
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

,,Ugyanannyit dolgoznak, mint mi."

Tehät szinte semmit, mert a magyarok többsege magyarorszagon sz*rt se csinal.

2012. márc. 15. 21:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem tudom hogy jobb hely-e.Biztos vannak gyönyörű helyek, igaz Magyarországon is vannak!Nyaralni biztos kimennék de ott élni nem választanám.Az egyik ismerösöm is most jött el, mert nem volt munkája, pedig már három éve próbálkozott.Nagyon sok a munkanélküli.Én biztos más országot választanék!
2012. máj. 27. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!