Az miért van, hogy a liberálisok imádják a szivárványos meg az ukrán zászlót, de a magyart nem?
"A fideszesek miért homofób idegengyülölők?"
Mert ez az egyetlen helyes út!
10es, magyar vagy, ha a magyar érdekeket tartod szem előtt.
Azzal aki nem akarja másra ráerőszakolni a saját életmódját, nem is szokott gond lenni.
Az amikor a pride-on f.sz képet raktak a magyar zászlóra és nagymagyarország térképére hogyan néz ki?
Ha létrehoznátok egy közösséget, ami egyértelműen kimondja hogy a pride-os szégyentől elhatárolódtok, teljesen támogatott lenne.
"fideszesek miért homofób idegengyülölők"
Mert a cigányokkal csak a baj van.
A homokosok is csinálják a tüzet.
Most beszopták a nagy fszt.
Én kifejezetten szeretem, hiszen a magyar liberálisok vezették be (korábban nem létezett trikolór, ez a francia forradalom és a francia trikolór hatására jött létre).
A trikolór bevezetését először a magyar jakobinusok javasolták, aztán az 1848-as forradalmárok iktatták törvénybe (1848. évi XXI. törvénycikk), engem olyan nagy magyar liberális, szabadelvű államférfiakra emlékeztet, mint Kossuth Lajos vagy Széchenyi István.
És az elnyomó rezsimek elleni szabadságharcainkra, 1848-ra, 1956-ra.
Kifejezetten szeretem, összehasonlíthatatlanul jobban, mint a szivárványos vagy az ukrán, vagy bármilyen más zászlót.
Meg kell becsülnünk ezt a trikolórt, mert bár a színeit valóban a királyi magyarország címerének színeiből merítették, de ebben a formájában ezt a csodálatos zászlót is a magyar liberalizmusnak és a liberálisoknak köszönheti Magyarország. És az első köztársaságnak, amelynek nemzeti liberális honatyái először törvénybe iktatták 1848-ban!
Erre a trikolórra igenis minden liberálisnak büszkének kell lennie, hiszen ebben a formájában nem is létezne a magyar liberálisok és a liberalizmus eszméje nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!