Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért van, hogy a liberális...

Az miért van, hogy a liberálisok imádják a szivárványos meg az ukrán zászlót, de a magyart nem?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 12:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10: Ennek semmi köze a kérdéshez. Egyébként nem. A fideszesek értelmesebbjének sincs baja a melegekkel. Az LMBTQ-lobbit viszont minden józan ember utálja.
2022. ápr. 4. 12:25
 12/20 anonim ***** válasza:
4%

"A fideszesek miért homofób idegengyülölők?"

Mert ez az egyetlen helyes út!

2022. ápr. 4. 12:27
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

10es, magyar vagy, ha a magyar érdekeket tartod szem előtt.

Azzal aki nem akarja másra ráerőszakolni a saját életmódját, nem is szokott gond lenni.

Az amikor a pride-on f.sz képet raktak a magyar zászlóra és nagymagyarország térképére hogyan néz ki?

Ha létrehoznátok egy közösséget, ami egyértelműen kimondja hogy a pride-os szégyentől elhatárolódtok, teljesen támogatott lenne.

2022. ápr. 4. 12:27
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

"fideszesek miért homofób idegengyülölők"

Mert a cigányokkal csak a baj van.

A homokosok is csinálják a tüzet.

Most beszopták a nagy fszt.

2022. ápr. 4. 13:33
 15/20 anonim ***** válasza:
55%
#14 OV is cigány.
2022. ápr. 4. 14:17
 16/20 anonim ***** válasza:
15, nem az, Gyurcsány kampány stratégiája volt ezt terjeszteni.
2022. ápr. 4. 23:02
 17/20 anonim ***** válasza:
55%

Én kifejezetten szeretem, hiszen a magyar liberálisok vezették be (korábban nem létezett trikolór, ez a francia forradalom és a francia trikolór hatására jött létre).

A trikolór bevezetését először a magyar jakobinusok javasolták, aztán az 1848-as forradalmárok iktatták törvénybe (1848. évi XXI. törvénycikk), engem olyan nagy magyar liberális, szabadelvű államférfiakra emlékeztet, mint Kossuth Lajos vagy Széchenyi István.

És az elnyomó rezsimek elleni szabadságharcainkra, 1848-ra, 1956-ra.

Kifejezetten szeretem, összehasonlíthatatlanul jobban, mint a szivárványos vagy az ukrán, vagy bármilyen más zászlót.

Meg kell becsülnünk ezt a trikolórt, mert bár a színeit valóban a királyi magyarország címerének színeiből merítették, de ebben a formájában ezt a csodálatos zászlót is a magyar liberalizmusnak és a liberálisoknak köszönheti Magyarország. És az első köztársaságnak, amelynek nemzeti liberális honatyái először törvénybe iktatták 1848-ban!

Erre a trikolórra igenis minden liberálisnak büszkének kell lennie, hiszen ebben a formájában nem is létezne a magyar liberálisok és a liberalizmus eszméje nélkül!

2022. ápr. 5. 00:38
 18/20 anonim ***** válasza:
11%
17, az a liberalizmus, és a mai "liberalizmus", köszönőviszonyban sincs egymással.
2022. ápr. 5. 01:57
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert Soros Györgyre esküdtek fel
2022. ápr. 9. 18:02
 20/20 anonim ***** válasza:
41%
Ugyan fideszes vagyok, de az LMBTQ-val nincs semmi bajom, ebbe beleértve a szivárványos zászlót és a pride-ot is.
2022. ápr. 14. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!