Ez a választás jól mutatja, hogy nem csak a fideszesek, hanem az ellenzékiek is a meleg seggüket féltik az ukrán emberek helyett?
Nem baj, majd válaszolnak olyanok, akik értik.
És a 40 millió afgán? Vagy a szirek? 😂🤣 Értem.. Ukrajna az más. Dőljünk tőrbe vagy tőljünk dőrbe?
Ez van, szarügy, de a világon van Ukrajnánál is rosszabb hely..
Most ez ennyire meglepett?
Én akkor tudtam, hogy ebből nagy verés lesz MZP-nek, mikor a Fidesz média addig manipulálta amit mond, hogy valami háborúra meg vérre szomjazó őrültet formáltak belőle. Most érted ki az a barom, aki önként menne háborúba, oké hogy MZP nem ezt mondta, de ez a fajta manipulatív kampány sajnos mindig is jól működött és messze nem Fidesz specifikus, lásd "23 millió román", "köteles beszéd" stb. azok is ki lettek forgatva a végtelenségig.
Pont hogy nem a manipulálás miatt nyert a Fidesz, hanem mert át tudta csábítani magához azokat az ellenzékieket, akik lelkükben ugyanolyan gonoszak, mint a fideszesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!