Fideszesek! Ha a fidesz nyeri a valasztast akkor idejottok majd gyakorira bunko modon kerkedni es provokalni az ellenzekieket?
Figyelt kérdés
2022. márc. 28. 21:47
1/10 anonim válasza:
Ez miért kérdés?
Négy éve is így volt, azóta változott volna valami?
3/10 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem fog a Fidesz nyerni megint, de sajnos meg van az esélye. Minél több embert győzzünk meg arról, hogy szavazzon az Ellenzékre.
4/10 anonim válasza:
Igen, olyan moslék fog itt folyni, ömlik majd a szájukból a mérhetetlen mocsok.
5/10 anonim válasza:
Forditva is ez lesz ellenzekikent mondom, ilyenkor mindenki jon levezetni a feszultseget, de majd a valsag kezeles alatt a masik oldal fogja ugyan ezt csinalni, ne altassa senki magat kutya vilag jon penzugyileg, barki nyerjen.
6/10 anonim válasza:
( éve sem történt ilyen meg 4 éve sem és egy választás után sem az elmúlt 12 évben.
Ezzel ellentétben a vesztes ellenzékiek abba se hagyták egy percre se a mocskolódást kérdező, a te kérdésed is csak egy a sorban.
7/10 anonim válasza:
Én azt nem értem miért kaptam lepontozást, mikor leírtam, hogy "Nem". Ezek az ellenzékiék arra vágynak hogy kezdjunk el kérkedni?
8/10 anonim válasza:
#7 Nem. Csupán mindenkit lepontoznak aki nem ért velük egyet, mert cenzúrázni még nem tudnak - csak szeretnének.
A haladároknál így kell liberálisnak lenni.
9/10 anonim válasza:
Ez igaz. En egyszer beszéltem egy ilyen haladóval, és azt írta, hogy ők minden lepontoznak, ami a Fideszt egy kicsit is jó színben tünteti fel, mert egy ilyen párt nem érdemlo meg, hogy dícsérjék.
10/10 anonim válasza:
#9 Tavaly itt meg az egyik le is írta, hogy konkrétan el sem szokta olvasni amit leír az illető, elég neki, hogy sejti, hogy fideszes és máris pontozza lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!