Az miért van, hogy a liberálisok imádják a szivárványos meg az ukrán zászlót, de a magyart nem?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 12:13
2/20 anonim válasza:
Én például mindkettőt utálom. Nem szabad általánosítani. Én sem általánosítok hogy minden Fideszes es ökör.
3/20 anonim válasza:
Tényleg nyitott vagy a válaszra, vagy csak ki akartad prüszkölni magadból hogy szerinted nem kéne annyit foglalkozni a b..zikkal meg a menekültekkel?
5/20 anonim válasza:
A fideszesek miért homofób idegengyülölők?
6/20 anonim válasza:
A liberális mindig is magyargyűlölő náci volt.
Ezért estek tegnap is pofára.
7/20 anonim válasza:
Én azt nem értem amikor facebookra kiírják hogy "mostantól budapesti vagyok, nem magyar."
Mármint maf?!
8/20 anonim válasza:
#6 Pont azért vagyok ellenzéki, mert szeretem ezt az országot, és nem akarom hogy a szarfészek országok között is a legalja legyünk.
Ti vagytok azok akikben annyi gyűlölet van, hogy inkább a magyar népet is vegetálásba taszítjátok csak azért, hogy a melegeknek, meg más kisebbségnek se legyen jó.
9/20 A kérdező kommentje:
#7: Ők úgy gondolják, hogy Budapest intelligens, felvilágosult, européér, a vidéket meg csupa fogatlan bunkó nácik lakják, akikkel ő nem is akar egy országba tartozni.
2022. ápr. 4. 12:23
10/20 anonim válasza:
Én mint Lmbt visszakerdezek:
Attól hogy nem vagyok heteró miért ne lennék Magyar?
Mert a drága politikusaink szerint vagy ez vagy az vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!