Az ellenzéki összefogás miniszterelnöke Márki-Zay Péter továbbra is?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 02:51
11/31 A kérdező kommentje:
10: köszi, most már értem! Az összefogás frakcióvezetője MZP lesz, vagy ő kiesett?
2022. ápr. 4. 03:12
12/31 Dzsoki válasza:
Kérdező! Listavezető,tehát bent van. Parlamenti Mandátumot szerzett. Amennyiben Parlamenti Képviselő lesz,akkor Polgármesteri Választást kell kiírni,mert a Parlamenti Képviselőség,kizárja,hogy Polgármester legyen. Amennyiben úgy dönt,hogy Polgármester marad,akkor az Összefogás listáról egy másik képviselő fog az Országgyűlésbe kerülni. A továbbiakra a 4-es válaszom érvényes.
13/31 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom, akkor a polgári mesteri posztjáról épp leváltották.
2022. ápr. 4. 03:24
14/31 Dzsoki válasza:
Természetesen,nem jól tudod. Most Országgyűlési Választás volt,nem pedig Önkormányzati. Ki,mikor és mivel váltotta volna le?
15/31 A kérdező kommentje:
Lázár János váltotta le.
2022. ápr. 4. 06:24
16/31 anonim válasza:
És csodálkozunk, hogy a választásoknak olyan eredménye van, amilyen, amikor azt se tudják emberek, mire húzták az x-et.
Lázárt nem polgármesternek választották, hanem országgyűlési képviselőnek. Lázár ezért bekerült a parlamentbe. MZP-nek van egy döntési lehetősége, hogy marad polgármester, vagy az összefogás pártlistás szavazataiból egyet felhasználva parlamentbe megy ő is. Ha polgi marad, akkor a lista következő embere megy parlamentbe, ha parlamentbe akar menni, akkor ideiglenesen az alpolgármester veszi át a feladatait és Hódmezővásárhelyen időközi választást írnak ki a polgármesteri pozícióra.
17/31 anonim válasza:
Hát én rendesen sajnálom Márky-t gyakorlatilag egész kampány idő alatt őt mocskolták, most meg szépen Gyurcsány és Jakab is csak őt tartja bűnbaknak...
18/31 anonim válasza:
Nem sajnálom. Rá szavaztam, de nem azért, mert szimpatikus volt, hanem mert talán egy kétharmadot el lehetett volna kerülni. De ez az összefogás annyira sokszínű volt, hogy sokakat inkább taszított, hogy a szavazattal azt is támogatja, akitől hányni tudna. És látszik mennyire volt összetartó. Na kb ennyire lett volna nagy az összefogás, ha nyertek volna.
19/31 Dzsoki válasza:
Kedves Kérdező! Nem tudom elképzelni,hogy ennyire böszme legyél! Amennyiben ezt a sok sületlen kérdést,meg reagálást,kutyaeledelbe tennénk,alaposan meg lennél büntetve,állatkínzásért. Csak emberekkel lehet ezt megtenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!