Márki Zay Péter > annak tükrében, hogy miniszterelnök aspiráns < jókat mond e?
Jókat mond, összeszedett gondolatai vannak, ezenkívül látszik rajta, hogy meggyőződésből, szívvel-lélekkel csinálja.
Igyekszem nem elfogult lenni, meg szoktam hallgatni a fideszes politikusok véleményét is, sőt még a Mi Hazánkat és MKKP-t is. Szerintem az a legbiztosabb, ha egy adott emberről úgy tájékozódunk, hogy meghallgatjuk saját magát, nem mások véleménye alapján szűrünk le valamilyen következtetést.
Jókat mond, és én nagyon tisztelem őt mert iszonyat sokat tett Hódmezővásárhelyért (a folyamatos brutál lejáratókampányok ellenére mindig stabilan őt választják), iszonyat sokat dolgozott a kampánya alatt, tényleg látni lehetett hogy sokszor hulla fáradtan nyilatkozik, többször végigjárta az egész országot, bárki leállíthatja beszélgetni az utcán, mindenkinek személyesen is válaszol, és szerintem baromi jól ellenáll a fidesz mocskolódásának, olyan mint egy golyóálló mellény, amiről lepattannak a golyók!
Ezzel szemben O1G csak zártkörű rendezvényeket tart a saját talpnyalóinak és csicskásainak, és csak előre megírt kérdésekre válaszol, általában valami hazugságot. Semmihez nem ért, csak teleplakátolja az országot hazugsággal és aljas mocskolódásokkal. Orbán nem mer kiállni 16 éve vitázni, míg Márki Zay többször felajánlotta. MZP felmosná a padlót O1G-vel!
Csak még nem elég jártas a politika fertőjében. Még nem tudja, hogy hogy kell úgy hazudni, hogy megtévesztően igazat mondasz. (pl Nem lesz gázáremelés. Nem is lett, csak beszedte máshonnan. Na ilyenekre gondolok) Hogy kell nyakatekert megfogalmazással úgy megnyerni a sok hülyét, hogy aztán ne mutathassanak rá, hogy ellentmondott önmagának. Hogy kell úgy irányítani és ferdíteni mindent, hogy a végén ő jöjjön ki nyertesen belőle. És még sok hasonló nárcisztikus, szociopata színészi- politikusi attitűd hiányzik belőle. Klárika meg Viktor igazán taníthatná. Ők ebben profik. Mondjuk pont ezért jó, hogy nem Dobrev nyerte az előválasztást, mert ő vérbeli és tapasztalt politikus, megvan a fent vázolt hányingerkeltő tehetsége, így Orbánnak valódi kihívója lenne ilyen téren is. Sokkal kevésbé lehetne fogást találni rajta. Kíváncsi leszek a holnapra minden esetre, nem szavazó állampolgárként is.
Amúgy nem is elég következetes. Hangoztatja a vitát, mikor mondjuk Toroczkaival ő sem ül le vitázni. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!