Ki legyen a két miniszterelnök-helyettes?
02:39
Dehogynem! Májusban már ők lesznek jobb ha feljészülsz!
Én Kanász N Máté-t el tudnám képzelni, nekem szimpatikus, de ha nem kapná meg, akkor környezetvédelmi miniszter! Hiller oktatás! Szelényi egészségügy, Fekete-Győr is, de ő külügyesnek is kiváló lehetne.
"Fekete-Győr is, de ő külügyesnek is kiváló lehetne."
Ezt gondolom viccnek szántad.
Max annyi benne a pozitívum, hogy nem volt korrupciós ügye eddig.
07:06
Nem! Nekem szimpi! Tud angolul is, jól beszél, karizmatikus…Mondjuk az 5 közül én őt akartam PM-nek látni
#5-ös!
"Hát én nem tudom, te valami troll lehetsz kérdező,vagy még felületesen sem figyelted FGYA szerepléseit."
Rendben, annyi jár neki, hogy az előválasztási vitákban magához képest jobb volt, de ennyi.
09:05
Ok. Inkább Danika vágott videóit nézd tovább, nem idegesítem magam miattad! Szia!
Én például FGYA Partizán interjúrára gondoltam, ami miatt ugye a 4%-ot sem érte el az előválasztáson. (FGYA Jakabbal meg Dobrevvel ellentétben legalább elment a Partizánba, ez is becsületére válik.)
Az mondjuk legalább tisztességes volt, hogy lemondott az interjú után a pártelnökségről.
Donáth Anna sem tökéletes, de ő jóval kevesebbet hibázik.
A Karizmáját pedig nem látom Fegyőrnek.
Miattam ne idegesítsd magad, de az aggodalomra ad okot, hogy FGYA-t komoly pozícióban akarod tudni.
Szentiványi István most a külügyese az ellenzéknek, egyébkénkt, és szerintem nagyjából rendben van, legalábbis normális dolgokat mondott.
10:52
András még fiatal kell gyakorolnia még de jó politikus lehet, ha kitartó.
Gondolom nem véletlen lett a Momentum elnöke, tehát valamit ott jól csinálhatott, de feltételezem, hogy egy pártelnök egyeztet különböző területek szakértőivel, így energetikai szakértőkkel is, mert ugye Paks2, meg a Mátrai erőmű is kisebb mértékben elég komolyan befolyásolják az ország energiaellátását. Szerintem az sokakban visszatetszést keltett, mikor azt mondta, hogy a napelemparkot atomerőműnek is hívják, és mikor a riporter visszakérdez, még köti az ebet a karóhoz. Egy pártelnöknek illene ennél tájékozottabnak lennie.
Orosz Annától, Soproni Tamástól, de még Cseh Katalintól és Hajnaltól sem tudok ekkora égést visszaidézni.
Az mondjuk tény, hogy a nyelvismerete jó lehet.
Nagy baj van FGYA a legjobb képességű a Momentumból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!