Az ellenzéki összefogás miniszterelnöke Márki-Zay Péter továbbra is?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 4. 02:51
1/31 Sulek Péter válasza:
Szerintem az ellenzéki összefogás,már tegnap szétesett.
2/31 anonim válasza:
Sose volt "miniszterelnöke", miniszterelnök-jelölt volt a választásokig.
3/31 A kérdező kommentje:
Nem értem, valaki elmagyarázná, hogy akkor mi lett az összefogás pártjaival? Benn maradtak a parlamentben elnök nélkul? Vagy csak maradnak a frakcióvezetők?
2022. ápr. 4. 02:59
4/31 Dzsoki válasza:
Nem. Az Összefogás,biztosan nem tud Kormányt alakítani,így nem adhat Miniszterelnököt,de még jelöltet sem. Továbbra is MZP,a listavezetője az Összefogásnak. Vagyis Frakcióvezető,az lehet. Már amennyiben Országgyűlési Képviselő lesz és nem Polgármester. Én a helyében Polgármester maradnék. Nekem,nem hiányozna,hogy minden felszólalásom után,bukott miniszterelnök megszólítással illessenek.
5/31 Sulek Péter válasza:
A 6 pártnak,az elnöke bejutott, Márky-Zay Péter nem jutott be a parlamentbe se miniszterelnök jelöltként,mivel kikapott,illetve helyileg hódmezővásárhelyen legyőzte őt Lázár János. A továbbiakban a 6 párt bejutottak a listás képviselői az elnökeik pedig az első helyeken voltak
6/31 anonim válasza:
Nem, már kidobták. Mondjuk be sem kellett volna venni, amilyen nagy fideszes (volt) saját bevallása szerint.
7/31 anonim válasza:
#5-ös, pártlistán jutott be a parlamentbe, mivel ő volt a pártlistájuk 1. embere. Lényegtelen a választókerületi vereség ebből a szempontból.
8/31 A kérdező kommentje:
Akkor most bent van a parlamentben vagy nem?
2022. ápr. 4. 03:08
9/31 A kérdező kommentje:
Mármint MzP
2022. ápr. 4. 03:09
10/31 Dzsoki válasza:
Kérdező! Külön külön pártok maradnak. Ettől még,lesz egy Fidesz,egy Összefogás és egy Mi Hazánk frakció. Az Összefogás esetében,a frakció időkerete terhére,a DK is,az LMP is,a Momentum is,meg a többi is felszólal,hogy mi az adott párt véleménye. Mint ahogy a KDNP is meg fogja tenni. Vagyis,összesen három frakcióvezető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!