Cserbenhagyott Magyarország ?
Budapesten tarolt az ellenzék. Vidéken ahol a tanulatlanok élnek inkább, a fidesz tarolt(tisztelet a kivételnek ) ez is bizonyítja hogy a fidesz a társadalom aljára alapítja gyermeteg propagandáját ?
Vége Magyarországnak?
Igen persze, bp-en 2millió atomfizikus él, "vidéken" meg 8millió tanulatlan paraszt, akik a nyóc általánost se járták ki...
Nagyon rá van állva az "ellenzék", hogy folyamatosan nagy pofával szidják és lekicsinylik a "vidékieket". Ezzel az undorító, barom hozzáállással már negyedszer sikerült kirántani saját maguk alól a szőnyeget. Esetleg nem merült még fel, hogy talán le kéne szállni a magas lóról és kicsit átgondolni a dolgokat? Vagy az a terv, hogy '26-ban is hozzásegítik Viktort a győzelemhez? Mert akkor nem szóltam...
#13, most nem azért, de vidéken tényszerűen, arányaiban nézve több „tanulatlan” van, mint a fővárosban. Ez nem lekicsínylés, hanem sajnos a valóság.
Arról a rétegről beszélünk, aminek a közmunka „kitörési lehetőség”, a benne lévők pedig zsarolhatóak azzal, hogy ha nem nyer a fidesz a körzetben, akkor nem lesz közmunka. Meg akinek a szavazata megér egy zsák krumplit vagy egy fél disznót.
A másik dolog, amin elment a választás, hogy az átlagembereket nem érdekli a lopás, ha nem konkrétan az ő zsebükből veszed ki a pénzt; az nem érdekel senkit, hogy a közösből épített kórház árából 3 kórház lenne felhúzható (csak a túlárazások miatt a pénz nagy része eltűnt), de ha te 100 forintot ki akarsz venni a zsebéből, akkor vasvillával fog felkoncolni. Ezért volt Márki-Zay „0rbán lop”-kampánya sikertelen, és ezért tudott 0rbán a 300 forintos vizitdíjjal újra riogatni és behúzni a szavazatokat.
De 15, ha ez így van és tudják is, hogy ez így van, akkor miért kell újra meg újra belerúgni ebbe a "tanulatlan" rétegbe?
Én odamegyek hozzád, tarkón váglak meg megrugdosom a bokádat, aztán közlöm, hogy amúgy én x dolgot árulok, vegyél már pár darabot, akkor mit teszel? Elküldesz az anyámba, nem? Ugyan ez történik a választáson is. Szarozva vannak a "vidékiek", aztán megy a csodálkozás, hogy nem rájuk szavaznak. Nincs az ellenzékben egyetlen nyomorult marketinges se, akinek így 12 év alatt feltűnt volna, hogy az állandó szidalmazása azoknak akik (szerintük) nem rájuk szavaznak, nem egy jó stratégia?
#16, van az a mondás, hogy akinek nem inge...
Ha valaki ezen sértődöttség miatt szavazott a fideszre, az meg is érdemli, hogy a fidesz megszopassa.
#19, ha két összefüggő mondatot nem vagy képes értelmezni, akkor joggal mondható el, hogy egy ostoba ember vagy...
Arról volt szó, hogy ARÁNYAIBAN NÉZVE több a tanulatlan ember vidéken. Ez nem azt jelenti, hogy vidéken mindenki az lenne.
Egyébként meg Márki-Zay következetesen a hithű fideszesekre használta a degradáló jelzőket, nem általánosságban a vidékiekre vagy akármelyik csoportosulásra.
Én a Mi Hazánkra szavaztam. Képtelen voltam csak azért behúzni az X-et az ellenzéki Összefosásra, hogy "bármi, csak ne a Fidesz". Ennyire nem szar azért a helyzet és ennyire nem jó ez az MSZP + SZDSZ + gerinctelen Jobbik kombó. A korrupció, a lopás gerinctelen, de amit az ellenzéki pártok csinálnak egymás kezét fogva, az is gyönyörű. "Békeidőben" hányták a szart egymásra lapáttal, most meg vállvetve mennek a Fidesz ellen a magyar nép érdekében...persze. Imádni fogom végignézni, ahogy a Jobbik eltűnik a picsába ahogy megérdemlik, és ahogy a baloldal tovább szalámizza saját magát, megosztva a szavazóit, azt a keveset ami maradt.
A választást újfent nem a Fidesz nyerte meg, hanem az ellenzék veszítette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!