Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cserbenhagyott Magyarország ?

Cserbenhagyott Magyarország ?

Figyelt kérdés

Budapesten tarolt az ellenzék. Vidéken ahol a tanulatlanok élnek inkább, a fidesz tarolt(tisztelet a kivételnek ) ez is bizonyítja hogy a fidesz a társadalom aljára alapítja gyermeteg propagandáját ?

Vége Magyarországnak?

2022. ápr. 4. 02:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos vege. Nem lepodnek meg ha a kovi 4 evben kilepnenk/kiraknanak azbeu-bol minket... de ha ez jell az orszagnak akkor legyen. Remelem sulyos ehseg pusztitja najd magyarorszagot, abbol talan tanul a buta fideszes..
2022. ápr. 4. 02:22
 2/22 anonim ***** válasza:
82%

Dehogy, minden fasza.

Hamarosan végre kiléphetünk a gonosz unióból, elkezdhetünk oroszul tanulni és hízlalhatjuk még egy picit lölő pénztárcáját, én erre vágytam!

2022. ápr. 4. 02:22
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Vége nem lesz de kevés kivételtől nyomorban fogunk élni.
2022. ápr. 4. 02:25
 4/22 anonim ***** válasza:
19%
Gyere sírj a vállamon, megnyugszol tudom ;)
2022. ápr. 4. 02:25
 5/22 anonim ***** válasza:
73%
4-es az a helyzet, hogy hamarosan te is fogsz sírni, mikor jönnek a megszorítások, aztán majd rájössz, hogy mennyire fasza a ti vezíretek.😃
2022. ápr. 4. 02:29
 6/22 anonim ***** válasza:
25%
5# Budán lakok, 2. ker, van pénzem nyugi proli :D
2022. ápr. 4. 02:33
 7/22 anonim ***** válasza:
85%

Elképzelni nem tudom mi lesz még itt, a sok tuskó azért szavazta újra a mocskot mert most már fontosabb a mindennapi életnél a béke és hogy ne legyen besorozás(amit amúgy nem is értettem hisz nincs rá szükség)

Az a baj hogy az ellenzéki szavazókkal is megfizettetik a fideszesek a hülyeségeiket.

Nem sokára jönnek sorba a megszorítások az idióták meg majd néznek ki a fejükből hogy mire fizet annyit amennyit, fizetések meg sehol, ezt szavaztátok meg, gazdálkodjatok okosan, alapítsatok családot, neveljetek 4-5 gyereket ilyen országba...

2022. ápr. 4. 02:35
 8/22 anonim ***** válasza:
35%
8# Nem a fideszre szavaztam :D De imádom ahogy sirtok, meg tomboltok :D Abba ne hagyjátok srácok ;)
2022. ápr. 4. 02:37
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
Imadom hogy nyalod orban segget 8-as
2022. ápr. 4. 02:38
 10/22 anonim ***** válasza:
47%
11# Na a krumplizás hol marad? :D Azt is kaptam meg buszoztatott ukrán vagyok ne felejtsd ki ezt se :D
2022. ápr. 4. 02:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!