Budapesten tarolt az ellenzék. Vidéken ahol a tanulatlanok élnek inkább, a fidesz tarolt(tisztelet a kivételnek ) ez is bizonyítja hogy a fidesz a társadalom aljára alapítja gyermeteg propagandáját ?
Sajnos vege. Nem lepodnek meg ha a kovi 4 evben kilepnenk/kiraknanak azbeu-bol minket... de ha ez jell az orszagnak akkor legyen. Remelem sulyos ehseg pusztitja najd magyarorszagot, abbol talan tanul a buta fideszes..
2022. ápr. 4. 02:22
2/22 anonim válasza:
Dehogy, minden fasza.
Hamarosan végre kiléphetünk a gonosz unióból, elkezdhetünk oroszul tanulni és hízlalhatjuk még egy picit lölő pénztárcáját, én erre vágytam!
2022. ápr. 4. 02:22
3/22 anonim válasza:
Vége nem lesz de kevés kivételtől nyomorban fogunk élni.
2022. ápr. 4. 02:25
4/22 anonim válasza:
Gyere sírj a vállamon, megnyugszol tudom ;)
2022. ápr. 4. 02:25
5/22 anonim válasza:
4-es az a helyzet, hogy hamarosan te is fogsz sírni, mikor jönnek a megszorítások, aztán majd rájössz, hogy mennyire fasza a ti vezíretek.😃
2022. ápr. 4. 02:29
6/22 anonim válasza:
5# Budán lakok, 2. ker, van pénzem nyugi proli :D
2022. ápr. 4. 02:33
7/22 anonim válasza:
Elképzelni nem tudom mi lesz még itt, a sok tuskó azért szavazta újra a mocskot mert most már fontosabb a mindennapi életnél a béke és hogy ne legyen besorozás(amit amúgy nem is értettem hisz nincs rá szükség)
Az a baj hogy az ellenzéki szavazókkal is megfizettetik a fideszesek a hülyeségeiket.
Nem sokára jönnek sorba a megszorítások az idióták meg majd néznek ki a fejükből hogy mire fizet annyit amennyit, fizetések meg sehol, ezt szavaztátok meg, gazdálkodjatok okosan, alapítsatok családot, neveljetek 4-5 gyereket ilyen országba...
2022. ápr. 4. 02:35
8/22 anonim válasza:
8# Nem a fideszre szavaztam :D De imádom ahogy sirtok, meg tomboltok :D Abba ne hagyjátok srácok ;)
2022. ápr. 4. 02:37
9/22 anonim válasza:
Imadom hogy nyalod orban segget 8-as
2022. ápr. 4. 02:38
10/22 anonim válasza:
11# Na a krumplizás hol marad? :D Azt is kaptam meg buszoztatott ukrán vagyok ne felejtsd ki ezt se :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!