Lehet hogy a fidesz mégse olyan rossz?
Fiatal vagyok, másodjára szavazok az ellenzékre és utálom a korrupt, orosznyaló, gyűlöletkeltő fideszt.
De most elgondolkodtam, lehet, hogy mi gondoljuk rosszul, és a fidesz tényleg jó? 12 éve vannak hatalmon ez egyre csak növekszik a támogatottságuk, most is elsöprően győztek, még a legvérfideszesebb közvélemény kutatók se jósoltak ilyen eredményt.
Lehet hogy tényleg mégse annyira mocsokszar a fidesz? Már tényleg nem tudom mit higyjek.
Egyik sem jó, sőt mindkettő szar hazudik aki azt mondja nem. Ki milyen értékek alapján dönt. Én megvetem az elnyomást, a nyilvános korrupciót, csalást és hogy azokat segítsünk akiknek nincs rá szüksége, lásd felső tíz ezer. Jaaa valamint a gerinc....kell a pénz nyugatról kell az olcsó gáz keletről de mindkettőt szembeköpöm és én leszek az első aki elhordja minden szarnak ha nem segít.
A legrosszabb a gyűlöletkampány, ez minden csak nem jó, íjeszgetni az embereket, ezt a gyávák csinálják, ennél bármi csak jobb lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!