Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet hogy a fidesz mégse...

Lehet hogy a fidesz mégse olyan rossz?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, másodjára szavazok az ellenzékre és utálom a korrupt, orosznyaló, gyűlöletkeltő fideszt.

De most elgondolkodtam, lehet, hogy mi gondoljuk rosszul, és a fidesz tényleg jó? 12 éve vannak hatalmon ez egyre csak növekszik a támogatottságuk, most is elsöprően győztek, még a legvérfideszesebb közvélemény kutatók se jósoltak ilyen eredményt.

Lehet hogy tényleg mégse annyira mocsokszar a fidesz? Már tényleg nem tudom mit higyjek.

2022. ápr. 4. 00:18
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem jó. Mindenképpen jobb mint a baloldal, aki nyugat csicska
2022. ápr. 4. 00:19
 2/21 anonim ***** válasza:
40%

1es.

Te mindenhol beveded a Fideszt? Fizetnek?

3/21 anonim ***** válasza:
54%

Nem hát. Én is jobbik szavazó voltam 2010 óta. Most Fideszre szavaztam.

Beérik az ember.

4/21 anonim ***** válasza:
58%
Dehogy jó, de az ellenzèknèl ezerszer jobb.
2022. ápr. 4. 00:20
 5/21 anonim ***** válasza:
56%
Azon azért gondolkozz el, hogy az "elsöprő győzelem" a szavazásra jogossultak mindössze 37 százalékát jelenti.. Ez nekem annyira nem tűnik elsöprőnek. A fidesz matek persze csodákra képes, ezt láttuk már 4 évvel ezelőtt is..
2022. ápr. 4. 00:20
 6/21 anonim ***** válasza:
42%

Az ellenzéknél még mindig jobb.

Figyelj...6 párt lépett koalícióra. Olyan pártok, akik már ideológiai szinten is gyűlölik egymást (Pl. jobbik és MSZP, DK). Szerinted tudtak volna összehangoltan, saját érdekeiket félretéve irányítani egy ilyen nehéz, válsággal teli helyzetben? Szerintem nem. Ment volna a marakodás a hatalomért, a pénzért, az elvekért.

2022. ápr. 4. 00:21
 7/21 anonim ***** válasza:
60%

Ellenzekre szavaztam. En nem ertek egyet Orban politikajaval.

Most hogy nyert a fidesz azt hiszik mindent jol csinalnak de nem.

Az a valasztas nem tisztesseges ahol a kozmediaban csak fideszes van es az ellenzek nem kap lehetoseget hogy elmondja a velemenyet.

Nem tetszik hogy egy nyugatellenes kormanyunk van akitol szinte minden EUs orszag elhatarolodik de azt latom hogy Oroszorszagra egy budos rossz szot nem mondd Orban ahol NINCS DEMOKRACIA.

Az a baj hogy oke nyert a fidesz de ezekkel mi lesz?

Meszaros tovabb gazdagodik? A kozmedia marad ilyen?

2022. ápr. 4. 00:23
 8/21 anonim ***** válasza:
39%
6: Mert Döbrögi aztán kurv.ra összehangoltan irányít.. sikerült addig "irányítania", hogy nemzetközileg teljesen elszigetelődtünk.. a pénzért persze nem kell marakodniuk, hiszen a kezükben van minden, békés egyetértésben osztják ki egymás között a javainkat.
2022. ápr. 4. 00:24
 9/21 anonim ***** válasza:
68%

37 helyett 69,45 %.

2022. ápr. 4. 00:24
 10/21 anonim ***** válasza:
80%

Legközelebb szavazz a Fideszre és akkor végre a győztesek közé fogsz tartozni!

A Fideszt nem lehet leváltani, hiába erőlködnek a balliberálisok.

2022. ápr. 4. 00:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!