Lehet hogy a fidesz mégse olyan rossz?
Fiatal vagyok, másodjára szavazok az ellenzékre és utálom a korrupt, orosznyaló, gyűlöletkeltő fideszt.
De most elgondolkodtam, lehet, hogy mi gondoljuk rosszul, és a fidesz tényleg jó? 12 éve vannak hatalmon ez egyre csak növekszik a támogatottságuk, most is elsöprően győztek, még a legvérfideszesebb közvélemény kutatók se jósoltak ilyen eredményt.
Lehet hogy tényleg mégse annyira mocsokszar a fidesz? Már tényleg nem tudom mit higyjek.
Kérdező! Egyik kuyta másik eb. Az igazság nem odaát van, hanem nincs.
Teljesen mindegy hogy nyugat vagy kelet iranyába cimborálunk, mind2 nagyhatalom, mind2 esetben nagyhatalmak csicskái leszünk. Ez az egész, ami a vilagban megy nem önálló nemzetekről szól, hanem 2 nagyhatalom befolyási övezetek feletti vitatkozásáról.
Az hogy te itt az országban kit választasz, szerintem az alapján tedd, hogy nézd meg az elmúlt éveket és hogy mit tapasztaltál a SAJÁT BŐRÖDÖN. Nem az elmondottak alapján, nem a youtubevideó elejen beléddiktált bullshit alapján, mert visszaismételni azt amit más mondott mindenki tud. (Ha már a jó poroszos oktatás erre tanít - minel több infót adjunk vissza úgy ahpgy belenkdiktaltak, gondolkodás és felülvizsgálat nélkül) Hanem hogy te magad mit tapasztalsz.
Meg tudsz élni az országban, becsületes munkával, anélkül hogy ne lennél korrupt vagy valaki narancstag ismerőse, és anélkül, hogy a megélhetésért annyit kelljen küzdeni, hogy a beledet talicskán tolják utánad?
Tetszenek a mai albérletárak? Szeretnél majd nyugdíjat, vagy elég 4 évben 1x a zsák krumpli? Jó az, hogy hónapokat kell várni egy szakorvosi időpontra vagy úgyis mindegy, majd fájdalmadban elmész egy focimeccsre, meg kirándulsz a kisvasútra?
Ha neked jó dolgod van, akkor kicsit nézz szét magad körül, ismerkedj emberekkel, és hogy milyen nehézségeik vannak. Ha már minimális empátiával rendelkezel, és mondjuk neked jól megy a sorod, akkor nem fog hidegen hagyni, hogy más mit tapasztal.
"Most például, a békét képviselik az országban"
Igen, annyira, hogy évek óta masok befeketítésével, és ellenségképek kreálásával jutnak előre.
14: Én éltem külföldön… Hát, rohadtul nem jó a példád.
Külföldön még magasabbak az albérlet árak. Nézzük csak….
Német minimálbér (2020 június): 1584€
Albérlet árak a német fővárosban, Berlinben (2019): 1096 €
USA minimálbér (2021): 1024,1€
Washington DC albérlet árlagár: 2261$ (=2047,42€).
Anglia minimálbér (2022, br.): 1315 font
London albérlet átlagos ár (2021): 1572 font
Jól hangzik, mi?
Kérek idézetet a válaszomból, ahol említem azt, hogy külföldön jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!