Fideszre tényleg csak az alacsonyabb réteg szavaz?
Sok ember a csúti cigóban egy Messiast látnak. Mit tett az országgal? Az iskolákban 3. leggyakrabban használt szó az, hogy migráns.
2017 nyarán nyaralni voltunk, így szeptemberben lebarnultam. Én 7. osztályos voltam, az alattam lévők, lemigransoztak.
Orbán egymás ellen hergeli a magyarokat, úgy beszél a magyarokhoz a 160 centijével 120kilójával mintha valami diktátor lenne.
Van egy tanárom, hittan tanár. Olyanokat mondott, hogy Gyurcsányt megtudná ölni, LMBTQ így beteg úgy beteg. Az tény, hogy agya sincs mondjuk.
Nagyon kevés az az ember aki csak azért szavaz a narancs maffiára, mert ideológialag az áll hozzá közelebb...
Én sem ezt mondtam. Olvasd már újra a 10. kommentet, és próbáld meg értelmezni is!
"A legutóbbi szavazáson például a legalacsonyabb, de a legmagasabb iskolai végzettséggel rendelkezők között is rájuk szavaztak a legtöbben."
Nem semmi. Azt hittem a szavazás titkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!