Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszre tényleg csak az...

Fideszre tényleg csak az alacsonyabb réteg szavaz?

Figyelt kérdés

Sok ember a csúti cigóban egy Messiast látnak. Mit tett az országgal? Az iskolákban 3. leggyakrabban használt szó az, hogy migráns.

2017 nyarán nyaralni voltunk, így szeptemberben lebarnultam. Én 7. osztályos voltam, az alattam lévők, lemigransoztak.

Orbán egymás ellen hergeli a magyarokat, úgy beszél a magyarokhoz a 160 centijével 120kilójával mintha valami diktátor lenne.

Van egy tanárom, hittan tanár. Olyanokat mondott, hogy Gyurcsányt megtudná ölni, LMBTQ így beteg úgy beteg. Az tény, hogy agya sincs mondjuk.

Nagyon kevés az az ember aki csak azért szavaz a narancs maffiára, mert ideológialag az áll hozzá közelebb...

2022. ápr. 3. 07:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
65%
A kutatások alapján minden rétegben (az első szavazókon kívül, ahol az ellenzék 2/3-al győzne, akik mellesleg még suliba járnak), a Fidesz vezet.
2022. ápr. 3. 07:23
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
10: a diploma nem egyenlő a tájékozottsággal, ha valaki csak egyoldalú propagandát fogyaszt, az diplomásként sem fog világosan látni
2022. ápr. 3. 07:27
 13/20 anonim ***** válasza:
32%

Én sem ezt mondtam. Olvasd már újra a 10. kommentet, és próbáld meg értelmezni is!

2022. ápr. 3. 07:28
 14/20 anonim ***** válasza:
84%

"A legutóbbi szavazáson például a legalacsonyabb, de a legmagasabb iskolai végzettséggel rendelkezők között is rájuk szavaztak a legtöbben."

Nem semmi. Azt hittem a szavazás titkos.

2022. ápr. 3. 07:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Reszben, meg aki úgy gondolkodik, mint Darius, akinek a világ vagyona is kevés lenne.
2022. ápr. 3. 07:34
 16/20 Salx Narval ***** válasza:
100%
Hát igen, az ország sorsát az dönti el , hogy melyik oldal tud több "észbontót a kanapéról" az urnákhoz vinni.
2022. ápr. 3. 07:53
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Nem, de az ellenzéknek ez a legkényelmesebb kifogás a sorozatos kudarcokra. Ők nem hibásak semmiért, csak túl jók ehhez a néphez.
2022. ápr. 3. 07:57
 18/20 anonim ***** válasza:
#1es már megmodta...
2022. ápr. 3. 08:00
 19/20 mindentudó99 ***** válasza:
#5 Tudom😁
2022. ápr. 3. 08:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem csak az alacsonyabb szintűek de a jelentős bázist ők adják!
2022. ápr. 3. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!