Mit fog tenni a mérsékelten életképes réteg, ha jövőre a fidesz nyer?
Figyelt kérdés
Tömegesen mennek majd külföldre mosogatni, vagy maradnak itthon és siránkoznak újabb 4 évet?2021. okt. 31. 17:42
3/8 anonim válasza:
Boldogok lesznek, hogy nem zárják el a krumpli csapot és újabb négy évig leesz aki megmondja nekik, hogy miről mit gondoljanak és merre az arra.
4/8 anonim válasza:
"Boldogok lesznek, hogy nem zárják el a krumpli csapot és újabb négy évig leesz aki megmondja nekik, hogy miről mit gondoljanak és merre az arra."
szerintem ti balhülyék kezdjetek rettegni, ha azt hiszitek minimális esély is van a győzelmetekre
mit fogtok mondani a kritikákra, hogyha az ÓKTATÁSEGÉSSÉÜGY többé már nem játszik, mert hülyepetin fog múlni?
5/8 anonim válasza:
A kérdező a mérsékelten életképesekről kérdezett, akik fölött az államnak kell gyámkodni.
Ezek pedig a a faék egyszerűségű üzenetekkel irányítható fidesz szavazók.
6/8 anonim válasza:
a mérsékelt képességűek szerintem azok akik ÓRBÁÁÁN LÖLŐŐŐŐzni képesek csak miközben segédmunkásnak is csak szódával mennek el
7/8 anonim válasza:
#6 ki az aki csak ilyet tud? Én is orbánozni és lőlőzni szoktam, de mást is tudok. És a többiek is akiket ismerek, ők is tudnak mást, ezért nekik sem tetszik a narancskomcsik tolvajlása, ország züllesztése.
8/8 anonim válasza:
a TIBÓÓÓCZ ÓRBÁRÜHELL sem számít értelmiséginek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!