Ma a nők közül miért a diplomás, középvezető, luxusban élő réteg lázad, miért nem a takarító Marika néni?
Mit takar ebben a kontextusban, hogy "feminista"?
Sajnos ez a szó is ezer felé lett szedve, és mindenki mást ért alatta.
"alacsonyabb bejutási küszöt egyetemre"
Mennyire kell férfi gyűlölőnek lenni ahhoz, hogy valaki ezt követelje? Így is több nő megy egyetemre, mint férfi.
Nagyanyám mondott ilyen ordas baromságokat anno a melegekről.
Ő azt mondta, hogy csak a lusta naplopókból lesz homoszexuális, mert nekik túl sok idő van a kezükön, így jó dolgukban ráérnek fajtalankodáson törni a fejüket.
Bezzeg a parasztgazdából, az asztalosból meg a munkásból nem lesznek b..zik, csak a költőkből, színészekből meg énekesekből.
Erre megkérdeztem, hogy "jól van mammer, aztán honnan tudod te azt, hogy nincs legalább annyi meleg munkás, mint színész? Egyáltalán honnan tudod, hogy hány meleg színész van?"
Ő pedig azt mondja, hogy "Hát én azt tudom."
Hát ő azt tudja. A fantáziája megvan hozzá, szóval kitalálta.
Kb ilyen érzés a komplett férfi nem véleményét hallgatni amikor a feminizmusról beszéltek. Csak ti még sütit sem tudtok sütni, amivel kompenzálnátok a fárasztást.
Szóval a véleményünk nem számít, a sütink is xar és nagymamád homofób ): .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!