Szívesen lennél középvezető, osztályvezető?
Nem.
Egyrészt amiatt, amit a szavazáshoz te magad írtál.
Másrészt nem tudnék embereket irányítani, főleg autistaként. Jelenlegi személyiségemmel kis nyuszi lennék, amikor pedig megpróbálnék határozott lenni, abból bántó hisztizés lenne. Ha nőne az önbizalmam, akkor se hinném, hogy jó, megfelelő főnök, vezető lennék.
Ezen túl nincs is kedvem, valamilyen szinten szeretem a szürke egér létet. Alkalmazott típus vagyok.
Attól fugg, hogy hol. Egy gyarban nem. Valami burokratikus felepitesu IT cegnel igen, de ez a fajta szervezeti struktura ritka ezeknél a cegeknel, inkabb az allami szferaban jellemzo, azok meg nem tul eletkepesek az allami penzek nelkul.
Ezt leszamitva maga a vezetoi pozicio gondolata jobban vonz 5-10 even belul, mint hogy meg mindig sima fejlesztokent dolgozzak (csak hogy a szakmamnal maradjak es a kerdesre is valaszoljak), de ha ebbe az iranyba szeretnek elindulni, akkor azt azert jo par ev tapasztalattal es alapos rakeszulessel kene megalapoznom, ha jo szeretnek lenni benne es valamit vagy jol csinalok vagy sehogy.
Igen, simán. Most is az vagyok.
Jól megy, így akarom továbbépíteni a karrierem, egyre nagyobb csapattal, felősségi körrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!