Melyik filmbeli karakterre hasonlított az előző főnököd?
Nekem a Ben Gazzara által alakított Cosmo Vitelli-re az Egy kínai bukméker meggyilkolása c. 1976-es filmből (rendezte: John Cassavetes). A megjelenése, az arca és a habitusa is nagyon hasonló volt.
(Ezzel is lehet keresni színészeket az ex főnök fényképe alapján, bár én a film megnézése közben jöttem rá.: [link] )
Lehetnek olyan emberek, akik filmkaraktereket másolnak tudatosan? Bár inkább ez a véletlen műve.
Volt "A nevem Earl" sorozatban egy pár rész, amikor lecsukták Earl-t, és a böriparancsnok egy hátulról távvezérelt munki volt. Na az enyém ilyen volt nemrég, csak nőben.
Nála a véletlen műve volt.
Az enyém, aki Cosmo Vitelli-re hasonlított, mikor odakerültem, azzal a sztorival kezdte egy benti összejövetelen, hogy egyszer elutazott otthonról és az egyik macskája bennmaradt a garázsban. Azt mondta, valamit felehetett, mert mire hazaért, teljesen kiterült és megkeményedett. El kellett ássa, de nem fért bele a gödörbe, ezért, ahogy mesélte, az ásóval kettétörte...
Tényleg így volt, ráadásul csomó nő kolléga előtt. A viselkedése nagyon hasonlított a filmbeli Cosmo-éra, főleg, ha berúgott. Ha ezt a filmet látom, mindig az exfőnök jut eszembe.
Hát az első főnököm a Grincs volt, én meg úgy éreztem, minden nap karácsony van, mikor jött a hülyeségeivel.
A második Kiszel Tündére emlékeztetett a Budapest tv-ről, pedig férfi volt.
A harmadik egy dagadt perverz volt, de ilyen karakter nem jut most eszembe.
A mostani meg olyan, mint Dr Szöszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!