Ma a nők közül miért a diplomás, középvezető,
luxusban élő réteg lázad, miért nem a takarító Marika
néni?
11/29 A kérdező kommentje:
9: nekem süthetnél sütit, csak ugye az rabszolgaság :D
#9, nagyanyád nem mondott hülyeséget, mivel egy "férfi" fizikai melós reggeltől estig termeli a tesztoszteront, ergo esélye sem lesz melegnek lenni, viszont egy színész, költő, irodalmár, művészlélek orgonista ebben jelentősen hiányt fog szenvedni.
Ha már csak az endokrinológiai vonatkozásokat is nézzük, ami ugye az alapja, hogy kiből milyen nemű válik véglegesen.
(hormonkezelés kamasz korban)
De ugye ezt te is jobban tudod feminista létedre a nálad 4x többet élt nagyanyáddal ellentétben....
Jellemző ez rátok, qrva okosak vagytok, és mindent tudtok mindig.
Pofázás, az megy.
2021. okt. 12. 18:46
Aki többet tanul, több lehetősége van, kényelmesebb az élete az többet gondolkodik. És gondolom így rájöttek, hogy feministák lesznek
2021. okt. 14. 17:49
14/29 A kérdező kommentje:
13 ezt vagy iróniának szántad vagy vélhetően a macskáddal élsz.
Nem élek a macskámmal, de sajnos egy macska okossab egy csomó embernél. Nemtudom mi a baj a válaszom a, ha értelmesen tudsz rá reagálni, akkor meg tudom veled értetni amit szeretnék, mert gondolom érdekel a kérdésedre a válasz
2021. okt. 17. 20:54
16/29 A kérdező kommentje:
15 az a baj, hogy jellemzően a nők nem "rájönnek" arra, hogy a szent feminizmus az egyetlen helyes út, hanem boldogtalan nem érzik biztonságban magukat, csalódtak már esetleg egy csomószor, aztán jön a feminizmus, ami adja a alájuk a lovat és behazudja nekik, hogy mindenről a férfiak tehetnek. Ők meg persze csakis elnyomott áldozatok, nekik felelősségük nincsen. Ezért gyűlölöm a feminizmust meg minden mai kisebbségi kamu mozgalmat, mert a kétségbeesést használja fel arra, hogy meghjtsa vele az erőműveit. Lelkileg kiszolgaltatott emberekből egy roncsot csinál.
#16 esetleg tudsz ajánlani valamilyen alternatívát?
2021. okt. 18. 13:52
17# én talán több feministát ismerek és követek,hallgatok érdekes mindegyik fel tudott hozni értelmes okot arra,hogy miért feminista. Amúgy meg igen ha Mari néni otthon rohad és dolgozik, esetleg az "ura" meg is veri mert rossz a vacsora, általában Mari néni azt tanulja a 8 általánosban (vagy nem), hogy ez teljesen rendben van, a férfiak az urak. Az idők változnak, a nők is tanulhatnank (remélem ezért nem haragszol) és ez kezdetnek gondolkodni, felszólalhatnak. Ha valaki egyre többet tanul általában az ember kultúráltabb és okosabb lesz és nem hülyébb. Ha a feminista szélsőségre gondolsz és mindenkit általánosítasz a beszélgetés felesleges.
2021. okt. 18. 17:23
#18 én veled vagyok, (tanult) nő vagyok és feminista. csak kíváncsi voltam hogy a kérdező tud-e egy épkézláb választ adni
2021. okt. 18. 18:13
20/29 A kérdező kommentje:
18! A 19 veled van, s mivel őt járatta egyetemre az apja, aki férfi, így most meg tudja mondani, hogy a férfiak tehetnek minden rosszról, ami egy nőt érhet. Én nem tudok épkézláb választ adni, ezért hallgass rá, hiába nem tanult meg érvelni az egyetemen, mert már itt is a női magazinokból tájékozódott.
Érdekes ez az elgondolás, hogy a Marika néni évezredekig elvolt nyomva, azt hitte, hogy az a helyes, hogy a konyhában főz és gyereket nevel ahelyett, hogy önmegvalósított volna, mégis képes ezzel a hamis tudattal fellázadni a tudatát uraló férfiak ellen, akik ezt a saját totális, elnyomó diktatúrajukban valamiért engedik neki.
Kapcsolódó kérdések: