Ma a nők közül miért a diplomás, középvezető, luxusban élő réteg lázad, miért nem a takarító Marika néni?
20# Nekünk most anya fizet 3 embert és apa semmit nem tesz bele. Amúgy sem olyan ördögtől való dolog, ha a szülő fizet, hogy a gyereke oktatást kapjon. Van ahol ez az apa, van ahol az anya és van ahol egyik sem tud.
Az hogy régen mi volt, az a legrosszabb érv. Mert ez kb az, hogy régen szar volt, tehát legyen most is az! Régen a feketéket rabszolgaként tartották, most legyen újra megint ez, hogy régen is ez volt? Meg az emberek az erdőkben éltek,ez is legyen újra, mert régen ez volt? Volt olyan is, ha más vallású voltál megöltek, ezt is szeressük? Az ember azért embert és nem állat, mert fejlődik, változik.
A második bekezdésed már-már szinte fáj, szóval arról ennyit. Nőként általában national geographic újságokat szoktam olvasni, vagy telexet, indexet. Nem tudtam, hogy ezek ilyen női magazinok.
25#bocsanat mit kéne olvasnom? Noklapjat és origot?
Bár tudtommalsem a natgeo sem az index, telex nem női magazin. Amúgy is ha olyan értelmiségi vagy tudnod kéne, hogy egy normális ember ha politikában akár tájékozódni mindkét oldalt olvasnia kéne?
" Nőként általában national geographic újságokat szoktam olvasni, vagy telexet, indexet. "
én azt tudom, hogy a telex a legostobább emberek hergelésére jó
az értelmiségitől nagyon-nagyon távol áll, majdhogynem fosztóképző
kicsit ki kéne lépni az 5 perces limonádékból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!