Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma a nők közül miért a diplomá...

Ma a nők közül miért a diplomás, középvezető, luxusban élő réteg lázad, miért nem a takarító Marika néni?

Figyelt kérdés
Elég jellemző, hogy ápolók, pedagógusok, idősebbek, kis keresetű nők nem lesznek feministák, viszont a laptopjuk mellől netező irodai munkát végző, jól kereső nők igen. Nem fordítva kellene ennek lenni?

2021. szept. 26. 10:28
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#20 anyám a diplomás a családban, nem apám. "női" magazinokat utoljára 15 évesen olvasgattam. amúgy érvelni nem értem hol kéne nekem, én egy kérdést tettem fel amire még mindig nem válaszoltál
2021. okt. 19. 10:20
 22/29 A kérdező kommentje:
Melyik volt az a kérdés? Bár én teszek fel most itt kérdést, de szívesen válaszolok.
2021. okt. 19. 10:23
 23/29 anonim ***** válasza:
a #17ben van a kérdés
2021. okt. 19. 21:35
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

20# Nekünk most anya fizet 3 embert és apa semmit nem tesz bele. Amúgy sem olyan ördögtől való dolog, ha a szülő fizet, hogy a gyereke oktatást kapjon. Van ahol ez az apa, van ahol az anya és van ahol egyik sem tud.

Az hogy régen mi volt, az a legrosszabb érv. Mert ez kb az, hogy régen szar volt, tehát legyen most is az! Régen a feketéket rabszolgaként tartották, most legyen újra megint ez, hogy régen is ez volt? Meg az emberek az erdőkben éltek,ez is legyen újra, mert régen ez volt? Volt olyan is, ha más vallású voltál megöltek, ezt is szeressük? Az ember azért embert és nem állat, mert fejlődik, változik.

A második bekezdésed már-már szinte fáj, szóval arról ennyit. Nőként általában national geographic újságokat szoktam olvasni, vagy telexet, indexet. Nem tudtam, hogy ezek ilyen női magazinok.

2021. okt. 19. 23:36
 25/29 A kérdező kommentje:
24 Natgeo, ami gimnáziumi tananyag szint, index még telex... Grat, te értelmiségi tanult nő :D
2021. okt. 20. 17:34
 26/29 anonim ***** válasza:
nehogy válaszolj, kérdező
2021. okt. 21. 11:06
 27/29 anonim ***** válasza:

25#bocsanat mit kéne olvasnom? Noklapjat és origot?

Bár tudtommalsem a natgeo sem az index, telex nem női magazin. Amúgy is ha olyan értelmiségi vagy tudnod kéne, hogy egy normális ember ha politikában akár tájékozódni mindkét oldalt olvasnia kéne?

2021. okt. 21. 22:03
 28/29 anonim ***** válasza:
29%

" Nőként általában national geographic újságokat szoktam olvasni, vagy telexet, indexet. "

én azt tudom, hogy a telex a legostobább emberek hergelésére jó

az értelmiségitől nagyon-nagyon távol áll, majdhogynem fosztóképző

kicsit ki kéne lépni az 5 perces limonádékból

2021. okt. 31. 19:13
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Senki sem mondta, hogy elhiszem amit ott írnak. Szerintem az csinálja a legokosabban aki úgy csinálja, hogy vagy mindkét oldalt olvassa és kiszűri amit szeretne, vagy csak azt olvassa ami nem igaz és ezen vezeti tovább a gondolatát. És azért mert oda írtam egy kettő oldalt nem azt jelenti, hogy csak azokat olvasom. Én nem az a fajta ember vagyok aki olvas egy oldalt maniakusan és minden elhisz belőle, bocs.
2021. nov. 1. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!