Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem az Orbán meg nyeri,...

Szerintem az Orbán meg nyeri, meg is kell neki, nyerni?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 3. 05:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
78%
Én is őszinten meg vagyok döbbenve hogy sokan nem emlékeznek milyen rossz volt 15 éve. Szarból nem lehet várat építeni.
2022. ápr. 3. 21:47
 42/66 anonim ***** válasza:
13%

A kötelező oltást feldughatják maguknak ! Én nem fogom engedni az oltást az biztos !!

El kéne felejteni ezt a kitalált KAMU VÍRUST, a sok hülye ember beoltatta magát.

2022. ápr. 3. 22:06
 43/66 anonim ***** válasza:
26%
A háttérhatalom írányítja az oltásokat, bezárásokat. Azokat embereket kéne akasztófára húzni
2022. ápr. 3. 22:07
 44/66 anonim ***** válasza:
70%
Kedves 40es, hova csomagoljak? Havi 300 ezret keresek engem az elkövetkező árnövekedések sem fognak különösebben meghatni, de azok akik minimálbérből meg közmunkából élnek azok kb éhen fognak halni, szóval szerintem inkább az ország nagyjának kéne csomagolnia de ha ennyi eszük van hát hajrá egyék meg amit megfőztek a következő 4 évre :).
2022. ápr. 3. 22:12
 45/66 anonim ***** válasza:
33%
#40 pontosan😂
2022. ápr. 3. 22:24
 46/66 anonim ***** válasza:
56%

45. Semmi értelme nem volt amit 40- es írt. De annak se amit te írtál.

Ukrajna és Oroszország exportálta eddig a világ legtöbb gabonáját. A gabona hiányának ami a háború miatt alakul ki ugyan mi köze a Fidesznek? Ukrajna fele le van bombázva. Nyilván nem tudtak eleget vetni. Az állatokat etetni kell ami baromi draga lesz. Ezért a hús is drága lesz. Péktermékek hez is gabona kell.

Az olaj egész Európában drágul. De ez is biztos a Fidesz hibája.

2022. ápr. 3. 22:25
 47/66 anonim ***** válasza:
66%
Igen és az eddig forint gyengülés és az életszínvonal csökkenése az utóbbi 12 évben, az elbaltázott járványügyi intézkedések a kórházak és egészségügy áldatlan állapota, a közoktatás lezüllesztése, a kisebbségek felzárkóztatásának semmibevétele, ez elmúlt 3 ciklusból ezek a dolgok is az orosz ukrán háború eredményei ? Mert akkor én kérek elnézést? Tudod lehetne úgy is szembe menni az elkövetkező gondokkal hogy egy stabil fejlett ország vagyunk meg úgy is ahogy most állunk, az már rád bízom, hogy szerinted melyik állapot lenne az ideális a most következő drágulások leküzdéséhez, szóval köszönöm kedves utolsó a kioktató szavakat, de szerintem igenis elég sok értelme van annak amit leírtam, de nem fogom szajkózni a dolgokat, hajrá azoknak akik majd ezeket a következményeket elviselik az elmúlt 12 évben meghozott döntéseik miatt :).
2022. ápr. 3. 22:59
 48/66 anonim ***** válasza:
73%
Már megnyerte
2022. ápr. 3. 23:05
 49/66 anonim ***** válasza:
67%
Sz*pirongyi, 2/3-ad csont nélkül. Sötét idők jönnek.
2022. ápr. 3. 23:16
 50/66 anonim ***** válasza:
33%

Mondhattok akármit! A Fidesz megalázóan kiütötte az ellenzéket!

Egy büszke, értelmes ellenzék ezen után szépen lemondana és elhúzna a politikai közéletből!

De, mindnyájan tudjuk, hogy Gyurcsány Ferenc és a többi örök vesztes bukott ellenzéki főpolitikus annyira mániákusan ragaszkodik a hatalomhoz, hogy nem fognak eltűnni a süllyesztőben...

2022. ápr. 3. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!