Szerintem az Orbán meg nyeri, meg is kell neki, nyerni?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 05:43
31/66 anonim válasza:
Én fideszes vagyok, de azért ezt ne! Így is túl sok feszültség van, nem kell gyilkolni egymást.
33/66 anonim válasza:
Remélem az ellenzék nyer és nem pedig a fidesz.Új arcokra van szükség.Idióta aki Orbánra szavazott.Egy hazug, korrupt, csaló undorító ember.Ha ő marad hatalmon szerintem lehet arra számítani hogy a fiatalok illetve a közép korúak közül egy jó páran ki mennek külföldre ami érthető.A fizetés ló@asz,az élelmiszereknek egekben az ára.Lassan már ott tartok hogy kenyéren meg szalámi élek vicces kívül.Mert mindennek horror ára van.
34/66 anonim válasza:
Sajnos úgy néz ki az előrejelzésekből hogy megint Orbán vezet.
36/66 anonim válasza:
17. Amerikában ahigy mások is írták valóban 2 x lehet egy elnököt megvalasztani. De semmi se tiltja hogy ugyanaz az oldal egy másikat indítson a választáson. Így harmadszorra is hatalomra kerülhet ugyanaz a párt csak egy másik elnökkel.
37/66 anonim válasza:
Tényleg nagyon úgy tűnik, hogy az összefogás nyeri 😂😂😂
38/66 anonim válasza:
Én őszintén meg vagyok döbbenve az eddigi részeredményeken...
Bár nem a Fideszre szavaztam, kicsit bíztam benne, hogy azt a sz.rt, amit főztek, majd nekik kell megenni, de tényleg megdöbbentem.
Államadósság növelése, oktatás és egészségügy lenullázása, stb., és ez tetszik a magyarok hatvan százalékának? Ez komoly?
Kíváncsi leszek, hogyan élünk a következő 4 évben.
39/66 anonim válasza:
Ha a Fidesz nyer, akkor is jön az új világrend 2030-ra(semmid se lesz, mégis boldog leszel, kötelező oltás, kredit rendszer, stb.), ha a baloldal, akkor is jön. Érdemi változás nem lesz. Ha hagyjuk magunkat, szomorú sors vár az emberiségre.
40/66 anonim válasza:
Kezdhettek csomagolni tisztelt ellenzéki szavazók! 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!