Szerintetek ki fog nyerni , milyen arányban lesznek elosztva a körzetek?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 1. 23:26
1/30 anonim válasza:
Nyerni fidesz fog, egyedül a 2/3 a kérdéses csak.
2/30 anonim válasza:
#1:
Csalás nélkül esélytelen a Fidesz 2/3. Persze az benne van a pakliban, hogy megint leáll a rendszer, és mikor újra indul, már meg is van a végeredmény.
3/30 anonim válasza:
Szerintem nyerni fog de nem 2/3-al
4/30 anonim válasza:
Szerintem is a Fidesz fog. Remélrm
5/30 anonim válasza:
Szerintem az Orbán Viktor fog nyerni... megis kell neki... nyerni
🤣🤣🤣
6/30 anonim válasza:
Ez már le van papírozva...
Mint ahogy eddig is...
Szánalmas...
7/30 anonim válasza:
Nem, nincs "lepapirozva". Az EU 200 embert küldött Magyarorszagra, ellenörzesre, ami EU orszagokban rendkivül ritka, vagy talan most az elsö. Nem veletlen. Orban az EU elött elvesztette becsületet.
Hogy ki fog nyerni? Ezt nem tudjuk. Valoszinü fej-fejmellett. A felvilagosultabbak Marki-Zayra fognak szavazni, ez biztos.
8/30 anonim válasza:
A remény hal meg utoljára. Remélem megszabadulunk az orbánc fertőzéstől. Bár még van mit tönkretenniük és ellopniuk, így lehet maradnak :-(
9/30 anonim válasza:
Szerintem nagyon szoros lesz, MZP-nek örülnék, de nagyon félek, hogy a propaganda miatt a Fidesz fog nyerni. :(
10/30 anonim válasza:
Márki Zay egy tanultab intigenseb ember mint Orbán nyilván rá szavaznak akiknek nem hipozta ki az agyát a fidesz remélem nyerni fog.💙
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!