Szerintem az Orbán meg nyeri, meg is kell neki, nyerni?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 05:43
12/66 Username666 válasza:
Márki-Zay Péterre szavazok habár fideszes voltam. Az elégetett szavazólapok Romániában szánalmas húzás volt a fidesztől, ha nekem nem is de másnak jó lesz és végre nem lesz szégyen külföldön magyarként bemutatkozni :)
13/66 anonim válasza:
13 - Ez a "Gyurcsány-féle" - az orbáni elmebaj biztos tünete! Annyira retteg a kipcsak (aki lop csak) hogy még a Gyurcsány-félével sem mert kiállni vitázni, nem hogy magával Gyurcsánnyal!!!
14/66 anonim válasza:
Szerintem Orbán Viktor nyeri a választást.
15/66 anonim válasza:
Igen, szerinted megnyeri. Mi a kérdés?
Sajnos amúgy szerintem is megnyeri majd hogy rohadna meg. De talán legalább nem 2/3-al.
16/66 anonim válasza:
Ha Orbán nyer, ennek a kis országnak lőttek!
17/66 anonim válasza:
Amerikában 4 év után nem választhatják meg ugyanazt az elnököt. Nálunk meg 12 éve Orbán van
18/66 anonim válasza:
Amerikában két ciklust engednek. Szerintem is követendő.
19/66 anonim válasza:
#17: Amerikában (USA) is volt többször megválasztott elnök: pl. Roosevelt, Nixon, Reagen, Clinton...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!