Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a Fideszre vagy miért...

Miért a Fideszre vagy miért az Ellenzéki Összefogásra szavazzak?

Figyelt kérdés

Nem döntöttem még, kire szavazzak a holnapi választáson.

Győzzetek meg, ÉRVEKKEL alátámasztva, miért az egyikre vagy miért a másikra szavazzak!

2022. ápr. 3. 00:22
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
77%

Akkor üdvözölek a való világban. Nem tudom hol éltél eddig. A gazdaság kuka, 12 év?!

Mit kell meggyözni ha saját magad sem vagy tisztában a dologgal?

Szép estét!

2022. ápr. 3. 00:24
 2/36 anonim ***** válasza:
70%
Én szeretem a változatosságot, és szerintem egyébként is tök igazságtalan, hogy mindig ugyanaz lop. Ez már uncsi, lopjon most már más is!
2022. ápr. 3. 00:24
 3/36 anonim ***** válasza:
81%

Nem barátom, az úgy van, hogy magad érzed. Tudod, aki száz tüzes vasat látott, de egyiket se hajlandó megnézni közelebbről, annak magyarázhatod, hogy nem érdemes kézbe venni. Meg fogja tenni.

Tehát próbálj gondolkodni, körbe nézni mire vitted, és mire vihetnéd. Ha nem találsz különbséget, soha senki nem fogja tudni elmagyarázni neked. Meg se hallgatnád.

2022. ápr. 3. 00:30
 4/36 anonim ***** válasza:
89%

"ÉRVEKKEL alátámasztva"

Ha valóban érdekel, akkor olvasd el az ellenzéki programot:

[link]

Ha kételkednél hogy betartják-e, akkor pedig ezt az oldalt javaslom MZP polgármesteri ígéreteiből:

[link]

Aztán olvasd el a fidesz programját is:

Majd a kettő alapján döntsd el, hogy melyik tetszik jobban, neked melyik a szimpatikusabb, és az alapján dönts :)

2022. ápr. 3. 00:30
 5/36 anonim ***** válasza:
15%
Az összefogás igér mindent de a felét nem lehet betartani. Másreszről meg a semmiből felbukkant politikusokra nem szabad szavazni,hacsak nem akarsz egy ugyanolyan bohócot mint az ukrán elnök. Hajrá nyugat!
2022. ápr. 3. 00:34
 6/36 anonim ***** válasza:
81%

3# Nem rosszbol írtam én is neki, de láttod te is.

Érvekkel milyen érvekkel? Ezek szerint ő neki megfelelt a mostani helyzet is.. Komolyan mondom kabaré.. Itt arról van szó, hogy mindenki tiszteségben le dolgozza azt a 8 órát, aztán itt kap xy ezer forintot ami nagyon kevéske, de inkább elmegy külföldre ahol meg tiszteségessen meg van fizetve. És mindenhol 8 órát dolgozik ideálisan... Akkor mirről is beszélünk!!?

2022. ápr. 3. 00:36
 7/36 anonim ***** válasza:
75%

"Az összefogás igér mindent de a felét nem lehet betartani."

Ha a felét betartja annak amit ígér, már akkor is fényévekkel többet tett az országért, mint Viktorunk a 12 éve alatt.

2022. ápr. 3. 00:37
 8/36 anonim ***** válasza:
90%

"a semmiből felbukkant politikusokra nem szabad szavazni"

Inkább azokra, akik már leszerepeltek, mi?

2022. ápr. 3. 00:41
 9/36 anonim ***** válasza:
91%

Napokig sorolhatnám az érveket, miért kellene az Ellenzékre szavaznod. Az a gond, hogy aki mindezeket magától nem látja ha kinyitja a szemét, és körülnéz az országban, arra leírva sem fog hatni.

Csak például egy kérdés: neked nem gyanús, hogy egy közönséges gázszerelő hipp-hopp Magyarország leggazdagabb embere lett? Ugye nem vagy annyira agyhalott, hogy azt hidd, ez tisztességes úton történt? Ugye tudod, hogy a TE pénzed van náluk?

2022. ápr. 3. 00:42
 10/36 anonim ***** válasza:
65%
Ha nem tudod miért, akkor szavazz az Orbánra! (Ezek szerint az eddigi 12 év Orbán még nem volt neked elég, még több kell belöle. Add oda a gatyádat is Orbánnak!!!)
2022. ápr. 3. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!