Nem tudom eldönteni, hogy az ellenzéki összefogásra vagy a Mi Hazánkra szavazzak, szerintetek hogyan döntsem el?
21 éves vagyok, én a balos kormány alatt még kicsi voltam, viszont hallottam a szüleimtől, illetve láttam is felvételeket arról, hogy mit műveltek Gyurcsányék. Katasztrófa volt és nem szeretném ha a hatalomra a háttérben Gyurcsány kerülne ismét. Persze nem ez az egyetlen indok. A másik az, hogy túlságosan Európa pártiak és amikor erre építettük a politikánkat anno jól megjártuk mert cserben hagytak minket és szemrebbenés nélkül létrejött a Trianon. Ez is intő jel azért.
A harmadik ok pedig az, hogy azt látom rajtuk nem nagyon van határozott állásfoglalásuk, sok mindenben az a válaszuk, hogy mi a NATO, mi az EU szövetségesei vagyunk és őket követjük. Nekem ez nem túl szimpatikus, mert ezek szerint ha az EU azt mondja még a határmenti kerítést is képesek lennének lebontani.
Az utolsó ok pedig a hatalmas ígérgetések amik mind nagyon szép és jók, de attól tartok, hogy ennyi pénz a világon nincs amennyiből ezt ki lehet vitelezni.
A másik opció a Mi Hazánk, el olvastam ott is a programot. Ottan annyi csupán a problémám, hogy túlságosan radikálisok és olyan szinten nyomatják a nemzetiségi identitástudatot, annyira ékelik az emberekbe, hogy szerintem az már túlzó és nekem olyan érzésem van ezzel a párttal kapcsolatban, hogy a korral nem előre hanem visszafelé haladnak. Tehát egy csomó olyan intézkedést vezetnének be ami még a 19-20.században volt népszerű.
Mit gondoltok? Mit érdemes még figyelembe venni?
Gyere le Borsod megyébe. Nézz körül mondjuk Lyukóban. Nézd meg a lakosság összetételét, és nézd meg alaposan a környezetet. Nézd meg a demográfiai mutatókat. Nézd meg a várható jövőképet. És ezek alapján tippeld meg mi vár ránk, ha így folytatódnak a dolgok.
Ezt követően nézd meg a baloldal programját utána a Mi Hazánk programját. Döntsd el, melyikük programja kínál inkább megoldást. Egyáltalán melyik mondja ki a problémát.
Utána húzd be az X-et az általad jobbnak tartott alternatívára.
Kedves kérdező, reálisan nézve két lehetőséged van: szeretnél kormányváltást vagy nem?
Ha igen, de nem tudsz dönteni, egyéniben szavazz az EM-re, listán a Mi Hazánkra. Az MH-nak egyéniben úgy sincs esélye a nagyok ellen, csak listán fognak bejutni, ha bejutnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!