Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem tudom eldönteni, hogy az...

Nem tudom eldönteni, hogy az ellenzéki összefogásra vagy a Mi Hazánkra szavazzak, szerintetek hogyan döntsem el?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, én a balos kormány alatt még kicsi voltam, viszont hallottam a szüleimtől, illetve láttam is felvételeket arról, hogy mit műveltek Gyurcsányék. Katasztrófa volt és nem szeretném ha a hatalomra a háttérben Gyurcsány kerülne ismét. Persze nem ez az egyetlen indok. A másik az, hogy túlságosan Európa pártiak és amikor erre építettük a politikánkat anno jól megjártuk mert cserben hagytak minket és szemrebbenés nélkül létrejött a Trianon. Ez is intő jel azért.

A harmadik ok pedig az, hogy azt látom rajtuk nem nagyon van határozott állásfoglalásuk, sok mindenben az a válaszuk, hogy mi a NATO, mi az EU szövetségesei vagyunk és őket követjük. Nekem ez nem túl szimpatikus, mert ezek szerint ha az EU azt mondja még a határmenti kerítést is képesek lennének lebontani.

Az utolsó ok pedig a hatalmas ígérgetések amik mind nagyon szép és jók, de attól tartok, hogy ennyi pénz a világon nincs amennyiből ezt ki lehet vitelezni.

A másik opció a Mi Hazánk, el olvastam ott is a programot. Ottan annyi csupán a problémám, hogy túlságosan radikálisok és olyan szinten nyomatják a nemzetiségi identitástudatot, annyira ékelik az emberekbe, hogy szerintem az már túlzó és nekem olyan érzésem van ezzel a párttal kapcsolatban, hogy a korral nem előre hanem visszafelé haladnak. Tehát egy csomó olyan intézkedést vezetnének be ami még a 19-20.században volt népszerű.

Mit gondoltok? Mit érdemes még figyelembe venni?

2022. márc. 21. 07:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%
Dobjál fel egy ötforintost.
2022. márc. 21. 07:32
 2/18 anonim ***** válasza:
0%
Mindegy, úgy is koalícióra lépnek egymással.
2022. márc. 21. 07:33
 3/18 anonim ***** válasza:
27%
Ezt te döntsd el, én egyikre sem szavaznék az biztos, akkor már inkább a kispártok.
2022. márc. 21. 07:34
 4/18 anonim ***** válasza:
20%
Szavazz a Dórikára, hogy jusson be a parlamentbe. Szív annyit az a nő, hogy hihetetlen.
2022. márc. 21. 07:38
 5/18 anonim ***** válasza:
50%
Akarsz kötelező oltást félévente vagy nem?
2022. márc. 21. 07:40
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

Gyere le Borsod megyébe. Nézz körül mondjuk Lyukóban. Nézd meg a lakosság összetételét, és nézd meg alaposan a környezetet. Nézd meg a demográfiai mutatókat. Nézd meg a várható jövőképet. És ezek alapján tippeld meg mi vár ránk, ha így folytatódnak a dolgok.

Ezt követően nézd meg a baloldal programját utána a Mi Hazánk programját. Döntsd el, melyikük programja kínál inkább megoldást. Egyáltalán melyik mondja ki a problémát.

Utána húzd be az X-et az általad jobbnak tartott alternatívára.

2022. márc. 21. 08:10
 7/18 Isti22 ***** válasza:
47%

Kedves kérdező, reálisan nézve két lehetőséged van: szeretnél kormányváltást vagy nem?

Ha igen, de nem tudsz dönteni, egyéniben szavazz az EM-re, listán a Mi Hazánkra. Az MH-nak egyéniben úgy sincs esélye a nagyok ellen, csak listán fognak bejutni, ha bejutnak.

2022. márc. 21. 08:17
 8/18 anonim ***** válasza:
21%
A Mi Hazánk a Fidesz kiszervezett náci tagozata. Ha bejutnak a parlamentbe mindenben őket fogják támogatni. Nem valószínű, hogy koalícióra lépnek velük, de még az is elképzelhető. De az biztos, hogy minden fontos kérdésben őket fogják támogatni a szavazataikkal, mint ahogy most is ezt teszik az önkormányzatokban. Régebben ugyanilyen párt volt a Jobbik, csak amióta elkezdtek néppártosodni, azóta az inkább a Fideszhez húzó tagjaik kiléptek, és megalapították a Mi Hazánkat, és most ott folytatják, ugyanazt amit régen a Jobbikban csináltak.
2022. márc. 21. 09:57
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
A Mi Hazánk becsületes párt! Nem úgy mint a fidesz és az ellenzék! Toroczkai szemében látom azt a lángot hogy élne halna a hazáert! Rádásul remekül tud gondolkozni! Nem csak megfontolt és racionális de tanult és tapasztalt ember is! A Mi Hazánk az egyetlen párt amire nyugodt szívre bíznám az országot! Bátran ajánlom a Mi Hazánkat! Toroczkai youtube csatornájára menj fel és nézz meg pár videót! Nem fogsz csalódni benne! :)
2022. márc. 21. 09:59
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Helyedben a Mi Hazánkra tenném a voksot, ők azok akiket érdekelnek az emberek és nemcsak a saját pénztárcájukat tömik ki a pénzzel hanem segitik a devizahitelesek által kisemmizett embereket!
2022. márc. 21. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!