Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Márki Zay Péter miatt mégse...

Márki Zay Péter miatt mégse szavazok az összefogásra. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Egy ideig azt gondoltam összefogásra szavazok de MZP annyi butaságot beszél hogy marad inkább a Mi hazánk!

2022. márc. 16. 16:37
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
37%
Igen.
2022. márc. 16. 16:37
 2/31 anonim ***** válasza:
74%
Nem.
2022. márc. 16. 16:39
 3/31 anonim ***** válasza:
80%
Biztos van ilyen, tégy, ahogy jónak látod. Én miatta szavazok majd az összefogásra.
2022. márc. 16. 16:47
 4/31 anonim válasza:
57%
A sok butaság alatt azt érted, amit az M1-en mondanak, hogy összehord? Ha igen, ajánlom figyelmedbe a Magyar Cirkusz, valamint a Párhuzamos univerzumok nevű YouTube csatornákat :)
2022. márc. 16. 16:48
 5/31 anonim ***** válasza:
67%
Nem szívünkből kell szavazni idén sem, mint ahogy tavaly sem. A fidesz által létrehozott előnytelen választási rendszer miatt csak és kizárólag a STRATÉGIAI SZAVAZÁS működik, vagy semmi. Értsd: ha nem stratégialiag szavazol, az azt jelenti, hogy a fideszre szavaztál. Arra kell szavazni, ha le akarod váltatni a fideszt, aki a legtöbb szavazatot fogja kapni a fidesszel SZEMBEN! Ez Márki Zay. Mindegy mit mond, a fidesz leváltására őrá kell szavazni. Különben a szavazat elveszik!
2022. márc. 16. 16:58
 6/31 A kérdező kommentje:

Meg szoktam hallgatni a teljes szöveget.

De sajnos nagyon sok butaságot hord össze.

Pl. Rezsi csökkentés az egyik első… elmondja hogy az igazi rezsi csökkentés az amit ő csinált mert szigetelt egy nyugdíjas otthont.

Persze … a szigetelés költségei az csak úgy az égből pottyant az ölébe. A megtérülés kb. 30 év.

És úgy mondja mintha ez pikk pakk megvalósítható lenne.

Vagy ezek az elszólások… buta fideszesek, alkoholisták, gombák, stb. Egy miniszterelnök jelölt nem beszélhet így. Az ország minden lakosát kell képviselje.

2022. márc. 16. 16:59
 7/31 anonim ***** válasza:
66%

Azt mondod, meg szoktad hallgatni, akkor miért idézed pontatlan? Vegyük a gombákat. Azt mondta, hogy Amerikában van egy kifejezés, hogy valakit "trágyával etetett gombának" tartanak, azt jelenti, hogy hülyének nézik, és a Fidesz ilyen trágyával etetett gombának tartja a saját szavazóit.

Ebből hogy hoztad ki, hogy gombának nevezte a fideszeseket?

2022. márc. 16. 17:01
 8/31 A kérdező kommentje:

Ezzel is baj van. Stratégiai szavazás?

Mennyire elvtelen már.

Én arra szavazok akiben bízom nem arra aki a mérések szerint esélyes.

Ha már az elején elvtelenül választok mi lesz négy év múlva?

2022. márc. 16. 17:02
 9/31 A kérdező kommentje:

#7 tudom hallottam én is. Meg ahogy megmagyarázza.

De akkor is.

Neki úgy kellene fogalmaznia hogy ne lehessen félre érteni.

Pont az lenne a lényeg hogy okosan beszél, de zagyvál össze vissza… belekeveredik dátumokba, nevekbe, nem jó ez így.

2022. márc. 16. 17:05
 10/31 anonim válasza:
68%

Akkor neked az elveidbe az nem fér bele, hogy a szabad beszédébe belebonyolódik? - jelzem, nap mint nap fórumokat tart, órákat beszél, ki tudja, hogy mennit alszik?

Amúgy ma reggel az M1-en, 5 percben, elég jól összefoglalta a mondanivalóját, szerintem. A tegnapi beszéde is jó volt. :)

2022. márc. 16. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!