Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem tudom eldönteni, hogy az...

Nem tudom eldönteni, hogy az ellenzéki összefogásra vagy a Mi Hazánkra szavazzak, szerintetek hogyan döntsem el?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, én a balos kormány alatt még kicsi voltam, viszont hallottam a szüleimtől, illetve láttam is felvételeket arról, hogy mit műveltek Gyurcsányék. Katasztrófa volt és nem szeretném ha a hatalomra a háttérben Gyurcsány kerülne ismét. Persze nem ez az egyetlen indok. A másik az, hogy túlságosan Európa pártiak és amikor erre építettük a politikánkat anno jól megjártuk mert cserben hagytak minket és szemrebbenés nélkül létrejött a Trianon. Ez is intő jel azért.

A harmadik ok pedig az, hogy azt látom rajtuk nem nagyon van határozott állásfoglalásuk, sok mindenben az a válaszuk, hogy mi a NATO, mi az EU szövetségesei vagyunk és őket követjük. Nekem ez nem túl szimpatikus, mert ezek szerint ha az EU azt mondja még a határmenti kerítést is képesek lennének lebontani.

Az utolsó ok pedig a hatalmas ígérgetések amik mind nagyon szép és jók, de attól tartok, hogy ennyi pénz a világon nincs amennyiből ezt ki lehet vitelezni.

A másik opció a Mi Hazánk, el olvastam ott is a programot. Ottan annyi csupán a problémám, hogy túlságosan radikálisok és olyan szinten nyomatják a nemzetiségi identitástudatot, annyira ékelik az emberekbe, hogy szerintem az már túlzó és nekem olyan érzésem van ezzel a párttal kapcsolatban, hogy a korral nem előre hanem visszafelé haladnak. Tehát egy csomó olyan intézkedést vezetnének be ami még a 19-20.században volt népszerű.

Mit gondoltok? Mit érdemes még figyelembe venni?

2022. márc. 21. 07:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

A 6-os jól mondja.

Az országunk legnagyobb problémája a cigány probléma. Ezzel csak a Mi Hazánk foglalkozik érdemben.

Ez az egyesült valami még be sem ismeri.

Én ezt szem előtt tartanám.

2022. márc. 22. 05:18
 12/18 anonim ***** válasza:
59%

Magyar vagy? Szavazz a Mi Hazánkra!

Érdekeltséged van valamelyik külföldi multicégben? Szavazz az Összefogásra!

Szeretnél félévente kötelező oltást, ami bizonyítottan nem véd a covid ellen, de legalább lehetnek halálos mellékhatásai? Szavazz az Összefogásra!

Szeretnéd te eldönteni, hogy beoltatod-e magad? Szavazz a Mi Hazánkra!

Zavarna, ha a cigányok 10-15 éven belül többségbe kerülnének Magyarországon? Szavazz a Mi Hazánkra!

Nem zavarna? Szavazz az Összefogásra!

Szeretnéd, ha a gyerekedet terrorizálnák a cigányok az iskolában? Szavazz az Összefogásra!

Szeretnéd, ha a gyereked fehér többségű iskolába járhatna? Szavazz a Mi Hazánkra!

Remélem, tudtam segíteni.

2022. márc. 22. 07:54
 13/18 KTP 3.0 ***** válasza:
62%
Mi Hazánk. Az előttem szólok nagyon jól megindokolták, bár még hozzá tenném hogy az egyetlen párt amely nem hódol be aglobalista erőknek
2022. márc. 22. 21:47
 14/18 anonim ***** válasza:
42%
A #7-sel értek egyet, a Mi hazánk biztos, hogy nem fog győzni. Lehet, hogy egyszer közelebb fog kerülni hozzá, de nem az idei választáson. Ha kormányváltást szeretnél, mindenképp az Összefogásra szavazz. Ja, és az Összefogás sem támogatja a kötelező oltást.
2022. márc. 22. 23:36
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Nem, 14-es, NEM. Szavazzatok ti a Mi Hazánkra. Undorodom ettől a birkaságtól, hogy "jajj nincs esélye". Hát tegyetek róla, hogy legyen!

Az Összefogás az tipikusan csöbörből vödörbe. A Fidesz sz0r. Az Összefogás még sz0rabb.

Hajrá Mi Hazánk!

2022. márc. 23. 06:11
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

Fidesz és "baloldal" egykutya. Ugyanúgy nem érdekli egyiket sem a magyar emberek sorsa, mindkettőnek csak a gazdáik profitja a fontos.

A Mi Hazánk ellenzékből többet tett a magyar emberekért, mint 1990 óta az összes kormány együttvéve.

2022. márc. 23. 07:58
 17/18 anonim válasza:
44%
Összefogásra szavazz!
2022. márc. 23. 10:47
 18/18 anonim ***** válasza:
55%
Csak a Mi Hazánk!
2022. márc. 23. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!