Mi az érvetek a fidesz mellett?
Aha, a nyugathoz tartoznánk, mert Dobrev asszony, meg a slepp azt mondta.
😂
Mikor jön már meg az eszetek, hogy rájöjjetek, ezeknek nem az az érdeke, hogy az átlag magyarnak jó legyen?!
Voltunk már bal oldali kézen, akkor meg a Fidesz kellett.
Egyik sem jó alternatíva, de a Fidesz a kisebbik rossz, és pont.
Reménykedem a győzelmükben.
Átlagosan 25%-kal csökkentették a háztartások rezsijét, a víz-, csatorna-, áram- és gázdíjat.
Hát valahogy a számláimban nem ezt vettem észre, mármint hogy a Fidesz ezt csinálta volna. :D
Én háborúba akarok menni a falubeliekkel. Mi harcosok vagyunk, nem pedig családapák. Nem dolgozunk, így adót sem fizetünk. segélyből élünk. Mi nem akarunk egységes vezető pártot, hanem 6párti koalíciót, hogy még nyögve nyelősebben tudjanak kormányozni. Szeretjük a káoszt és azt, ha minket sértegetnek.
Nekünk nem kell a falusi csok, mert mink elfoglaljuk az üresen maradt kecókat a fiukkal. Nem járunk orvoshoz, nálunk az öcsi az orvos. Mindig van nála orvosság és fájdalomcsillapító. Öcsi pedig jó helyről szerzi be a herbált is. Na ebből csinálunk pénzt, adómenteset, sőt a rendört is ellátjuk újtipusu orvossággal, így békén hagy és szemet húny. Na már most én azért szavazok a fidesz ellen, hogy még tovább fejleszthessük ezt adolgot. MZP pedig úgy tudom porszívó ügynök volt és ő is tudja, hogy hol van a jó hely. Az ő rendszerében öcsi is jobb orvosságokkal tudja majd rendbe tenni a fiukat.
Mink ezért szavazunk MZP-re
Kérdező.
" Azt ugye tudod, hogy a Mi Hazánk az a fidesz kamu pártja?"
Belőled se lesz politikus soha ha ennyi közöd vana politikához.
CSak is egyedül a Mi Hazánk aki támadja erősen a fideszt, és a fejére olvassa a dolgait.
Igaz kulturáltan, nem szar dobálással mint az ellenzék és ezért hiszed azt amit.
De hallgasd ezt végig és egy kicsit hátha megváltozik a véleményed.
14. Hát miért nem veszed ezt észre?
A kenyér 100 %-ot emelkedett, a palackos gáz 5000-ről 7300-ra.
AZ euró 400 ft, az üzemanyag nemsoká 7-800 ft lesz.
De lehetne sorolni a végtelenségig ezt a nagy rezsi csökkentést.
Hacsak nem arra gondolt Orbán báró hogy most emelkedett a képviselők tisztelet díja több mint 200 ezer ft-tal.
EZ végül is rezsi csökkentés nekik.
Hát ha a kis ember és a nyugdíjas nem tud kijönni a kis alamizsnából az legyen az ő baja, miért olyan élhetetlen.
16
Te mindenhol ott vagy a fidesz oldalán! Változtass az írás módszereden, mert így könnyen ki lehet téged szűrni, hogy a 🐑 csapatát erősíted!
Lehet nem lesz belőlem politikus, de te valószínűleg te az lehetsz🤥!
Vagy egy Orbán 🦶👅 igazi hős hazafi! De ahogy látom te még tájékozatlanabb vagy! Mivel te mint OV 🦶👅 tudhatnád, hogy DE A MI HAZÁNK AZ EGY FIDESZES KAMU PÁRT NA SZEVA!!
Hiába nyomod a hülyeséget, egyedül a Mi Hazánk az aki elakarja számoltatni a fidesz nagy urakat és a mentelmi jogot is felfüggesztenék, ha hatalomra kerülnének.
A végre hajtó maffiát miért buktatták le , holott csak is kizárólag fidesz emberek vannak ott.
Te csak erősen provokálni akarsz , de még abban is gyenge vagy.
Ha nagyon tudni akarod , se a fidesz se az össze fogáshoz nem tartozok, sőt ha valaki ellenük van és utálja őket mint a szart , akkor az én vagyok.
De engem nem érdekel hogy te a libsiknek nyalod a seggüket, ha neked jól esik hát csináld.
Ajánlom nézz utána a Mi Hazánk programjának, hidd el tanulhatsz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!