Nem is lehet megállapítani a Romániában talált levélszavatokról,hogy eredetiek vagy hamisak?
A magyar hatóságok még mindig nem vették fel az illetékes romániai szervekkel kapcsolatot.Nem ez lenne az elsődleges feladat?
Ha meg nem lehet megállapítani,hogy mi az eredeti mi a hamis,akkor nem lehetséges az,hogy tömegével hamisíthatóvá válnak a szavazatok?
"Kérdezd a Telexet..Informatikus vagyok"
Az...
De a te kedvedért feltöltöttem most 3 másodperce ide : [link]
De ha ezt beírod a keresőbe: "Kidobott levélszavazatokat találtak Marosvásárhely mellett Február 1" Akkor fura mód 2 .találatként még mindig ott a februári első dátum..
Kicsit belenéztem a témába, főleg itt a google link kapcsán, meg a facebook debuggerrel. Tény hogy ez a Telex domainjén belüli hiba volt. De a dátum visszaállással magyarázható mindegyik. A google keresésnél a Febr 1 nem az indexelés dátuma hanem amit a "datePublished" meta adatból kivesz, ami ha a szerver hibás dátummal fut akkor hibás lesz.
Viszont például WayBackMachinen egyértelműen azt lehet látni hogy még nem létezett március 1 előtt a cikk...
WayBackMachine( [link] végig lehet követni a metaadatokkal való harcot
A kategória és dátum módosítgatások közben egy másik cikk lett a járulákos veszteség. A 2022. február 01. – 14:33 dátum is onnan jött át...
közélet:03/31 -> választás-22:02/01 -> választás-22:03/31 -> közélet:03/31
belföld:02/01 -> választás-22:03/31 -> választás-22:02/01 -> eltűnt💀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!