Mik a legjobb évek a Fidesz ellen? Mik voltak a legnagyobb hibáik kormányzásuk alatt?
Figyelt kérdés
Kérlek a trollkodást meg a párszavas "fideszlop" hozzászólásokat kerüljük, kíváncsi vagyok jó érvekre.2022. ápr. 1. 18:49
21/27 anonim válasza:
Az óriási korrupció, már szinte elviselhetetlen.
23/27 anonim válasza:
A lakásfelújítási támogatás, rengeteg pénz megy el rá.
24/27 anonim válasza:
Elviselhetetlen korrupció
Haverok zsebének kitömése
CSOK- semmi másra nem volt jó csak árfelhajtásra
Tényleges szükséges projektek helyett látványberuházások
Rothadó egészségügy, összeomló oktatási rendszer
EU ellenes politika
Magánnyugdíjak eltüntetése
Kormányközeli propaganda médiák kiépítése
Mészáros Lőrinc
Az emberek és honfitársak semmibenézése
25/27 anonim válasza:
Már elviselhetetlen a korrupció, egyszerűen alig tudom elviselni.
26/27 anonim válasza:
Stadionépítés 190 milliárdból, másik stadion és kisvasút a Doktorminiszterelnökúr kertjének a végébe, magánnyugdíjpénztárakkal való szórakozás, Lölő varázslatos meggazdagodása, milliárdok plakátkampányokra, sorosozás, gyurcsányozás, az emberek egymás ellen hergelése, használhatatlan lélegeztetőgépek milliárdokért, a közmédia objektivitásának teljes hiánya, gerrymandering, Borkai, Kaleta, Szájer... folytassam? Gyakorlatilag egymást érik a Fidesz-kormánnyal kapcsolatos botrányok, minden hétre jut egy. A lista messze nem teljes, de van, akinek volt türelme összeszedni: [link] Komolyan nem értem, hogyan lehet még ember ebben az országban, aki ezekre szavaz...
27/27 anonim válasza:
A járvány kellős közepén volt pofajuk 42 MILLIÁRDBÓL bélyeggyűjteményt vásárolni!!!!
Igen jól olvassa mindenki!
Szerintem lett volna annak a pénznek bőven máshol is helye!
És ez csak egy a rengeteg pénzszórás közül, kezdve a kisvasúttól,
a stadionokig!
Gátlástalan mocskok!
Nem is értem, hogy éppelméjű embernek hogyan juthat az eszébe, hogy rájuk szavazzon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!