Mik a legjobb évek a Fidesz ellen? Mik voltak a legnagyobb hibáik kormányzásuk alatt?
Figyelt kérdés
Kérlek a trollkodást meg a párszavas "fideszlop" hozzászólásokat kerüljük, kíváncsi vagyok jó érvekre.2022. ápr. 1. 18:49
3/27 Sulek Péter válasza:
ÉN például a mérhetetlen korrupciót kiemelném,mehetett volna jobb helyre is,pl egészségügy oktatás. de ez is balos demagógia.
A demagógia propaganda sem tetszik.pl amit az M1 csinál,nyomja az emberek arcába a az ő véleményüket,nem gondolkodó embereket szeretnének nevelni,hanem bólogató embereket. Mindenhol az ő plakátjuk reklámjuk van.
Én engem ez a kettő zavar nagyon a Korrupció meg a propaganda.
4/27 anonim válasza:
Első helyre tenném az emberek szándékos szellemi lezüllesztését, hülyének nézését.
5/27 anonim válasza:
Megszüntették a piaci rezsiárakat.
9/27 anonim válasza:
Egyet nehéz lenne kiemelni. Eleve az a baj, hogy hatalomra jutottak, de annó 2010-ben semmi más alternatíva nem volt. És sajnos ez máig igaz az ellenzékre, aki MZP-re szavaz, azok többsége sem rajong az ellenzékért, hanem elegük van Orbánból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!