Mik a legjobb évek a Fidesz ellen? Mik voltak a legnagyobb hibáik kormányzásuk alatt?
Figyelt kérdés
Kérlek a trollkodást meg a párszavas "fideszlop" hozzászólásokat kerüljük, kíváncsi vagyok jó érvekre.2022. ápr. 1. 18:49
11/27 anonim válasza:
Lakáskasszákból kivették az állami támogatást, és nem teremtettek mindenre alternatívát, amire ezek jók voltak.
Leállították a panelprogramot.
Beszántották a magánnyugdíjpénztárakat, pedig szükség lenne rá.
Eladósította a családokat a CSOK-kal és babaváróval, mert beépültek az ingatlanárakba. Amit én 2015-ben 9 millióért vettem, most 30 millió az ingatlanos oldalakon.
Tönkretették az oktatást és az egészségügyet.
A pandémiát kaotikusan kezelték, következetlen intézkedéseket hoztak, nem jókor, nem jól, sokakat hagytak az út szélén, de azért a focistákat megtámogatták, pedig pont ők nem szorultak volna rá.
15/27 anonim válasza:
A legrosszabb a CSOK.
Irreálisak lettek a lakhatási költségek a bérekhez képest.
16/27 anonim válasza:
Nem hagyják a homokosokat békén.
17/27 anonim válasza:
A legjobb évek ellenük 1987-88-89-90... de közbeszólt Végvéri József.
18/27 anonim válasza:
Mesterségesen alacsonyan tartják a tömegközlekedés díjait.
19/27 anonim válasza:
Felemelték a képviselők fizetését.
20/27 anonim válasza:
A magánnyúgdijam eltűntetése, a mérhetetlen korrupció, a gyenge Forint erőltetése az Euróval szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!