A FIDESZ választást csal, bizonyított. Mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Bizonyítottan ellenzéki szavazatokat égettek az erdélyi fideszes képviseltség. Undorító szànalmas vergődés a fidesz részéről.2022. ápr. 1. 12:58
31/43 anonim válasza:
#29 akkor gondolom ennek a törvénymódosításnak is a nyugdíjhoz van köze?
33/43 anonim válasza:
#32 az url slugba az is benne lehet, hogy kiskutya, vagy akár 1928/13/45 is, szóvan ez így önmagában még nem jelenti azt, hogy előredátumoztak egy régi cikket.
35/43 anonim válasza:
33# pont hogy inkább úgy tűnik, hogy ezt a cikket már februárban megírták, előre, készülvén. Csak nem gondoltak erre az URL képzési metódusra. De aztán lehet, hogy tényleg hiba volt, remélem kiderítik, jó lenne biztosat tudni, akárhogy is volt.
36/43 anonim válasza:
38/43 anonim válasza:
Amúgy meg, hogy mikorra állítjuk, lehet a múltba és jövőbe is, a megjelenő adat, csak egy dátum kód, ezt tetszőlegesen lehet módosítani.
Sokszor csináltam, hogy pl. leveleknél jövőbeli időt adtam meg, így biztos első helyen volt a levelek listájába, ahol csökkenő dátumba vannak rendezve a levelek. :-D
39/43 anonim válasza:
38# igen, szabadon állítható. Kérdés, hogy miért tették volna ezt? Hogy a saját hitelességüket rontsák? Akkor inkább a véletlen átállítódás életszerű.
40/43 anonim válasza:
Arra nem gondolsz, hogy az ellenzék csinálta direkt, hogy ráfogja másra, pedig ez is történhetett.
Mzpt néztem éppen, ahogy nyilatkozott. Inkább az volt gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!