A FIDESZ választást csal, bizonyított. Mit gondolsz?
Figyelt kérdés
Bizonyítottan ellenzéki szavazatokat égettek az erdélyi fideszes képviseltség. Undorító szànalmas vergődés a fidesz részéről.2022. ápr. 1. 12:58
1/43 anonim válasza:
Még 47 óra és jön az elszámoltatás.
3/43 anonim válasza:
Az európai ügyészség ezt is fogja vizsgálni.
5/43 anonim válasza:
Azt olvastam hogy nem igaz, most akkor nem tudom kinek higgyek.
6/43 anonim válasza:
Az nem bizonyitott az viszont igen hogy nem a posta hanem fidesztestverparti aktivistak viszik es szallitjak a level szavazatokat. Az a csalas.
7/43 anonim válasza:
Nem kétséges, hogy nem túl megbízható ez az egész levélszavazás, de a tegnapi eset azért még nem bizonyított. Nem voltak ott kitöltött nyilatkozatok, szóval a szavazatok eleve érvénytelenek lettek volna.
8/43 anonim válasza:
Bizonyított???
Szerintem abszolút nem bizonyított...
Na sorold fel kedves kérdező a konkrét ügyben a konkrét bizonyítékokat!!! Tessék...
9/43 anonim válasza:
Le se voltak pecsételve azok az állítolagos szavazólapok
10/43 anonim válasza:
Levélszavazatnál nem kell pecsét sem! Jó biztos a rendszer ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!