Külföldi magyarok, kire szavaztok?
Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 23:30
A kérdező szavazást indított:
Kárpát-medencei vagyok, az ellenzékre szavazok.
Kárpát-medencei vagyok, másra szavazok.
Kárpát-medencei vagyok, a Fideszre szavazok.
Máshol élek, az ellenzékre szavazok.
Máshol élek, másra szavazok.
Máshol élek, a Fideszre szavazok.
28 szavazat
1/15 anonim válasza:
En csak annyit kerek, h kovetsegre menjetek hogy ne eljenek vissza a levelszavazatotokkal.
2/15 anonim válasza:
En erdelyi vagyok, itt is van par ember akinek tele a hocipoje a fidesz propagandajaval, sajnos sokan a fideszre szavaznak kozulunk, de en,a felesegem es par kozeli ismerosunk az ellenzekre fog. Viszont a levelszavazat nagyon para, elcsalja a fidesz, igy azt tudom mondani hogy az akarat megvan bennunk, tudjuk hogy magyarorszagon sokat szenvednek a fidesz miatt ugyhogy mi megtesszuk amit tudunk. Viszont nem ertem hogy mi mert szavazhatunk egyaltalan, hiszen sosem eltunk magyatorszagon.. en csak azt kivanom hogy legyen beke vegre az igazi hazamban, szeretettel, erdelybol, Robert
3/15 anonim válasza:
Nem szavazok, leszarom Magyarországot.
4/15 anonim válasza:
Mi kétlaki életet élünk.6 hónap itthon s 2x3 hónap általában Dél-Amerika vagy Ázsia.Fejlesztő vagyok.Mi most hazautazunk s a Fideszre fogunk szavazni.
5/15 anonim válasza:
Szintén Fidesz,Bécsben lakunk,Soproniak vagyunk.
6/15 anonim válasza:
5-os, es miert a fideszre szavaztok ha kulfoldon eltek? Ha annyira jo lenne magyarorszagon akk itt dolgoznatok nem?
7/15 anonim válasza:
Mi Hazánkra szavazok. Üdv: Amszterdamból
PS: Szavazhatnék levélben de, mindenképpen személyesen adom le a szavazatom a külképviseleten. Soha semilyen körülmények között nem bíznám a szavazatom a postára.
8/15 anonim válasza:
Fejlesztő vagyok,nem tudom figyeltél..Itthon vagyunk 6 hónapot.Itt van a lakásom,meg a nyaralom.De mivel fejlesztő vagyok így a teljes HO miatt nyáron 3 hónapra s télen 3 hónapra a gyerekekkel Ázsiában vagy Dél-Amerikában vagyunk.Ott tanulnak magániskolában.Én meg onnan dolgozom..Nem mondtam hogy nem lakok itthon..A jövedelmemet is itthonról fizeti a cég.Itthonra adózom...Csak a cég megengedi mivel teljesen HO meg Skype alapú a konferencia hogy bárhol dolgozzak..De a fizetést forintban kapom,ide adózók..Szóval teljes jogon szavazok.A vállalkozásom is ide van bejelentve..
9/15 anonim válasza:
6) Én Ausztriában lakom, de Győrben dolgozom.
10/15 anonim válasza:
Én az 4-es vagyok,de gondolom az 5-ős nem zavarna téged ha ellenzeki lenne..Ha a londoni mosogató is szavazhat,akkor a bécsi magyar is...Külföldön nem csak ellenzéki szimpatizánsok vannak..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!