Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak sokan érvénytele...

Miért akarnak sokan érvénytelenül szavazni a gyermekvédelemmel kapcsolatos kérdőíven? Te hogy szavazol? (kizárólag a gyermekvédelemmel kapcsolatban kérdezem)

Figyelt kérdés

2022. márc. 31. 23:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Természetesen mindegyik kérdésre igennel fogok szavazni, mert kíváncsi vagyok, hogy akkor milyen törvényeket hozna a kormány.
2022. ápr. 1. 00:05
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
#10: Meghozták a törvényt, aztán a Modern család, amiben meleg házasok vannak, továbbra is megy a tévében. Senki elől nem lesz eltiltva, csak ügyelünk rá, hogy mindenféle aktivisták, és kétes szándékú emberek befolyásolhassák a fiatalokat.
2022. ápr. 1. 00:21
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
#12: *ne befolyásolhassák a fiatalokat
2022. ápr. 1. 00:21
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Felpontoztam mindenkit.

A 6. választ mondjuk nem értem. :D

Tegnap láttam először, hogy lesz népszavazás is. Facebookon és úgy tették ki a posztot, hogy szavazzunk érvénytelenül ezért kérdeztem itt, hogy mi erről a véleményetek.

2022. ápr. 1. 13:02
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mindegy. Mire rákerülne a sor a kórházi várólistán a nemátalakító műtétre úgy is elmúlik 18.
2022. ápr. 3. 01:44
 16/16 A kérdező kommentje:

Érvénytelen lett.

Ettől most jobb? Vagy mire jó?

(nem veszekedni akarok, tényleg nem értem)

2022. ápr. 13. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!