Miért hiszik még sokan hogy az RTL KLUB független?
Figyelt kérdés
Elég egyértelmű még a baloldali embereknek is! szóval miért hiszik azt még mindig jópáran hogy "független" ? a fideszt orba szájba szidja hosszú ideig még a legkisebb "botrány" kapcsán is! de a baloldalt még komoly botrányról SEM tesz megemlítést! vagy ha igen akkoris elég egyértelműen eltusolással! rádásul minden baloldali mozgalmat támogat! (pride zsászló meg stb) rádásul Mi Hazánkat és hasonló jobboldali pártokat soha megsem hívnak! annyira kétszínű, osztja az észt közben meg fél vitára hívni a másikat! és még "függetlennek" gondolja magát.... hát nem nevetséges?2022. márc. 31. 14:56
1/47 anonim válasza:
Miért hiszik a Mészáros Tv azaz TV2-ről hogy objektív?
2/47 anonim válasza:
Azért mert a szocializmusban úgy neveltek bennünket, hogy gúnyolódjunk a saját magyarságunkon és az rtl klub még mindig ezt csinálja, mivel a nyugati felforgatók kezében van.
3/47 anonim válasza:
RTL klub sosem volt független..Ezt nem is tudom ki mondta.. Egy baloldali,liberális tv. Ahogy a Hirtv meg a Pesti TV jobboldali. Teljesen független média nem létezik..Aki elhiszi hogy van az nagyobb hülye mint gondoltam.
4/47 anonim válasza:
Nyilván senki sem teljesen pártatlan, de ott nem valamely magyar párt propagandáját nyomatják, csak a vezetőségnek és a hírszerkesztőknek meg van a saját világnézetük.
Egyébként mi volt az az ellenzéki botrány, amit szerinted eltussolt?
5/47 A kérdező kommentje:
Senkise mondta hogy a tv2 független lenne, én jobboldali vagyok de pontosan jól tudja mindenki hogy melyik média kormány közeli és melyik baloldal közeli!
2022. márc. 31. 15:02
6/47 A kérdező kommentje:
Egyetértek! csak sok baloldali mondja hogy "na de az rtl klub teljesen független" meg hasonlók...
2022. márc. 31. 15:04
7/47 anonim válasza:
Nem emlékszem rá,hogy CIA Timike kokos ügye akár csak fel is merült volna az RTL Klubnál.. Annyira függetlenek mint amennyire egy mókus elefánt..
8/47 A kérdező kommentje:
"Egyébként mi volt az az ellenzéki botrány, amit szerinted eltussolt?"
Hát úgy kb mindegyiket?
2022. márc. 31. 15:04
9/47 anonim válasza:
Sokáig én is ezt hittem de most már látom, hogy ugyanúgy propagandát nyomnak csak egy világszinten elfogadottabb képhez igazodóan, mint a fideszlakáj, de attól még ugyanúgy propaganda.
10/47 anonim válasza:
#8 akkor bökj rá egyre, anélkül nehéz dolog cáfolnom a kijelentésed, illetve anélkül a kijelentésed csak üres vádaskodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!