Miért hiszik még sokan hogy az RTL KLUB független?
Szellő akkorát nőtt a szemembe!
"Újságíró vagyok! NEM PROPAGANDISTA!"
Egy újságíró nem mond véleményt és ez már független valamint pártatlan, M1 az adómból megy mégis 4 évig adózok hogy 5 percnyi műsoridő nézhető legyen és az is csak választáskor.
"Végül is ezzel azt mondod, hogy ha van egy tévé, ami külföldi balos kézben van, az oké, ha pedig van egy, ami magyar, jobbos kézben az rossz."
Mi az a "külföldi bal", cicuka? Melyik párt irányítja a német RTL konszernt úgy, ahogy a jobbos magyar csatornákat a Fidesz? Az SPD, netán a Zöldek?
"Akkor amikor a jobboldalnak csak 1 azaz 1 TV volt.."
A baloldali szoci Fideszt nem zavarta. Hívták is őket elég sok műsorba. Köztük a közszolgálati adókba.
15:35
A fideszkomcsik azt se tudják kié az RTL…szegénységi bizonyítvány újabb mintapéldái
Thomas Rabe a CEO a Bertelsmann csoportnak ami egy Luxembourgi cég ahogy Thomas is Luxembourgi!
Radio Television Luxembourg akinek nem tünt volna fel. Mondjuk én ezt gyerekként is megfejtettem pár éve de kényeg amit a Fiiiideeeesz mond meeee az a igazz
beeeee🐑🤤🤤🤤🤤🤤
16:24
Max az kap ki aki elmegy szavazni és nem a pártja nyert, vagy politikusok. Én nem szavazok. Ha a Márki nyer az se feltétlen fog érdekelni mert a jövőmet nem itt képzelem el.
Tehát szerinted nem független. Megmondanád, hogy melyik párt tulajdona, vagy a hírszerkesztő, stb. melyik párttól kapja az utasíást, pénzt, stb? Csak mert a függetlenség ellentéte a függőség, és a függőség ezt jelenti.
Az, hogy milyen értékrendű híreket mondanak, egyáltalán nem jelenti azt, hogy pártutasítást hajtanak végre. Ennek egyszerű piaci okai is lehetnek, tudod, az RTL kereskedelmi tévé. A fideszesek verhetik a királyi tévére, a TV2-re, a Hír TV-re és társaikra, az összes ellenzékinek, vagyis kb. az emberek kb. 50%-ának viszont ez marad, ami egy hatalmas piaci rés, és hülyék lennének kihagyni csak azért hogy a Fidesznek megfeleljenek, és ne tegyél fel ilyen hülye kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!