Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hiszik még sokan hogy...

Miért hiszik még sokan hogy az RTL KLUB független?

Figyelt kérdés
Elég egyértelmű még a baloldali embereknek is! szóval miért hiszik azt még mindig jópáran hogy "független" ? a fideszt orba szájba szidja hosszú ideig még a legkisebb "botrány" kapcsán is! de a baloldalt még komoly botrányról SEM tesz megemlítést! vagy ha igen akkoris elég egyértelműen eltusolással! rádásul minden baloldali mozgalmat támogat! (pride zsászló meg stb) rádásul Mi Hazánkat és hasonló jobboldali pártokat soha megsem hívnak! annyira kétszínű, osztja az észt közben meg fél vitára hívni a másikat! és még "függetlennek" gondolja magát.... hát nem nevetséges?

2022. márc. 31. 14:56
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
90%

Szellő akkorát nőtt a szemembe!

"Újságíró vagyok! NEM PROPAGANDISTA!"

[link]

Egy újságíró nem mond véleményt és ez már független valamint pártatlan, M1 az adómból megy mégis 4 évig adózok hogy 5 percnyi műsoridő nézhető legyen és az is csak választáskor.

2022. márc. 31. 15:32
 32/47 anonim ***** válasza:
88%
Teljes függetlenség nincs, de legalább ott nem mondták meg, hogy kire szavaznak a műsorvezetők, amit én se mondanék el.. ez kb olyan, hogy emlékeim szerint kamaszként vagy fiatalfelnőtt korom között, volt egy olyan választás, ahol felolvasták illetve szórólapot tettek a templomban a padok közé, ahol narancssárga betűkkel jelölték meg, hogy kire érdemes szavazi és pirossal, hogy kire nem... Úgy ez komolyan kezdte megingatni a hitemet... és lehet azt mondani, hogy Gyurcsány meg MZP a gazdám, de nem ők, én a magam ura vagyok, magam alakítom ki az álláspontomat, és arra adom a voksomat, aki a legjobb programmal rendelkezik és sokféle szempont rendszeren keresztül nézem...
2022. márc. 31. 15:33
 33/47 anonim ***** válasza:
88%

"Végül is ezzel azt mondod, hogy ha van egy tévé, ami külföldi balos kézben van, az oké, ha pedig van egy, ami magyar, jobbos kézben az rossz."

Mi az a "külföldi bal", cicuka? Melyik párt irányítja a német RTL konszernt úgy, ahogy a jobbos magyar csatornákat a Fidesz? Az SPD, netán a Zöldek?

2022. márc. 31. 15:35
 34/47 anonim ***** válasza:
41%

"Akkor amikor a jobboldalnak csak 1 azaz 1 TV volt.."

A baloldali szoci Fideszt nem zavarta. Hívták is őket elég sok műsorba. Köztük a közszolgálati adókba.

2022. márc. 31. 15:36
 35/47 anonim ***** válasza:
72%

15:35

A fideszkomcsik azt se tudják kié az RTL…szegénységi bizonyítvány újabb mintapéldái

Thomas Rabe a CEO a Bertelsmann csoportnak ami egy Luxembourgi cég ahogy Thomas is Luxembourgi!

Radio Television Luxembourg akinek nem tünt volna fel. Mondjuk én ezt gyerekként is megfejtettem pár éve de kényeg amit a Fiiiideeeesz mond meeee az a igazz

beeeee🐑🤤🤤🤤🤤🤤

2022. márc. 31. 15:40
 36/47 anonim ***** válasza:
6%
Birkázzatok csak..Aztán csodálkoztok az ilyen stílus miatt miért kapjátok a 4.pofont..S lesz 5-6.is amíg nem vesztek vissza:)Ha ti élvezitek:)
2022. márc. 31. 16:24
 37/47 anonim ***** válasza:
69%

16:24

Max az kap ki aki elmegy szavazni és nem a pártja nyert, vagy politikusok. Én nem szavazok. Ha a Márki nyer az se feltétlen fog érdekelni mert a jövőmet nem itt képzelem el.

2022. márc. 31. 16:35
 38/47 anonim ***** válasza:
89%
#36 ennyi kapálózás után látszik, hogy te az a fajta lehetsz, aki csak a neten osztogatja a pofonokat, de élőben nem pakol fel.
2022. márc. 31. 17:08
 39/47 anonim ***** válasza:
89%

Tehát szerinted nem független. Megmondanád, hogy melyik párt tulajdona, vagy a hírszerkesztő, stb. melyik párttól kapja az utasíást, pénzt, stb? Csak mert a függetlenség ellentéte a függőség, és a függőség ezt jelenti.

Az, hogy milyen értékrendű híreket mondanak, egyáltalán nem jelenti azt, hogy pártutasítást hajtanak végre. Ennek egyszerű piaci okai is lehetnek, tudod, az RTL kereskedelmi tévé. A fideszesek verhetik a királyi tévére, a TV2-re, a Hír TV-re és társaikra, az összes ellenzékinek, vagyis kb. az emberek kb. 50%-ának viszont ez marad, ami egy hatalmas piaci rés, és hülyék lennének kihagyni csak azért hogy a Fidesznek megfeleljenek, és ne tegyél fel ilyen hülye kérdést.

2022. márc. 31. 18:50
 40/47 anonim ***** válasza:
0%
RTL balliba - amcsi - holland - abcdlmbt
2022. márc. 31. 18:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!