Miért irigylik és miért bántják sokan a tanárokat, mert fizetésemelést szeretnének?
Ne vedd alapul a gyakorit, van itt egy ámokfutó, aki naponta kiteszi ugyanazt a kérdést, ráadásul provokatívan ("nem tartjátok-e túl soknak a tanári gizetést") kommentekben meg folyamat igyenélőknek nevezi őket.
De ez ugyanaz az ember.
Én nem bántom őket. Az a bajom velük h tesze-toszák, nem képesek önmagukért kiállni. A mostani akció is olyan vérszegény hogy a nyugdíjas klub is nagyobb felfordulást csinál egy álmos vasárnapi délutánon.
És közbe azt várják h mi álljunk ki értük... nekünk meg van egyéb problémánk, többezer. Én olyan munkát végzek ahol még szakszervezet sincs. Engem nem képvisel senki. Ők egy normális szakszervezetet nem bírtak megválasztani.
És amikor néha előbújnak a barlangjukból, valahogy mindig a legrosszabkor teszik. Választás előtt, amikor a Fidesz már minden pénzt kiszór. Elég nehéz most megmagyarázni h ez nem ellenzéki akció. Ráadásul pont amikor háború van. Nem azt mondom h ezt tudniuk kellett volna előre, de ha nem ilyen "időzített" akciókat tartanának, mint most, hogy a választásra akarnak erre valahogy hatni, akkor több sikert érnének el. Pl. ha 4 éve elkezdték volna a sztrájkot és 1 évig egyáltalán nem (!!!) lett volna oktatás, akkor azért lehet már megegyezett volna velük a Fidesz 1-2 év után. Az azért senkinek nem érdeke h írni-olvasni se tudjanak az emberek. Persze ehhez a tanárok gyávák. Úgyh én nem tudok kiállni értük.
10000-szer beküldted már ezt - a lényegében ugyanolyan tartalmat hordozó - "kérdést", amit 9999-szer megválaszoltak neked - velem együtt.
Most már nem fogom újra kifejteni az oly sokszor, kulturáltan leírt és beküldött álláspontomat, mert a jelek szerint az olyan típusú emberek táborát gazdagítod, aki következetesen értetlen!
Gyere holnap is!
4-es:
" Az a bajod a tanárokkal, hogy nem állnak ki magukért elég markánsan, de közben sajnálkozol, hogy nincs szakszervezetetek."
Nem sajnálkoztam. Tényként közöltem. Nem mondom hogy örülök neki, de lesz . rom. Tudom hogy vannak más szakmák ahol a szakszervezet korrupt, vagy például ott van ez a röhejes intézmény, a kamara ami általában korrupt belterjes idióták gyülekezete és még az éves tagságit is fizetni kell. Szóval ennek vannak előnyei is meg hátrányai is, ha nincs szakszervezeted. Mert így azért egy-egy ember ki tud állni magáért ha akar, nem kell mást megkérni erre. Cserébe persze teljesen összefogni is lehetetlen. De ezt a tanároknak se sikerült....
Az már jobban zavar hogy engem nem képvisel a politikában senki - mert tényleg nem képviselnek. Egyetemet végzett, informatikus, fehér férfiként jelenleg mindegyik párt látásköréből kiesek. De ez ellen tenni (bár azt mondod tehetnék) nem tudok. Ha pártot alapítanék onnantól már nem lennék az aki, onnantól már politikus lennék, szóval már nem a jelenlegi önmagamat képviselném. Egy unatkozó barátomat meg mégse kérhetem meg rá, mert nincs olyan hülye és ugyanakkor tisztességes ember aki politikusnak állna ebben a világban. A szavazáson meg nem tudok ilyen jelöltre szavazni.
De ezt nem siránkozva mondom, hanem szomorú tényként közlöm. Ezt én elfogadtam, vannak dolgok az életben amin jobb továbblépni ha alapvetően nem fenyeget minket életveszély.
A tanárokkal azért más a helyzet, mert velem ellentétben őket tényleg az éhhalál fenyegeti. És ha egy ember a halál küszöbén nemhogy városokat nem mer felgyújtani, de még arra se képes hogy közösen kiálljon és felemelje a hangját - azt én nagyon tudom sajnálni, de én ezzel nem tudok együttérezni, ezért kiállni se tudok értük.
Gátolni nem fogom őket, de semmilyen módon nem fogom támogatni őket. Ezt csak azért mondom mert sokszor hangsúlyozzák a tanárok hogy a szülők nem állnak ki értük, nem támogatják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!