Fideszesek, ti belegondoltatok mi lesz a következménye annak ha Orbán újra nyerne?
Nemrég jöttem haza egy szépen felújjított állami kórházból, ahol kitűnő ellátást kaptam.
A orvos nem fogadta el a borítékot, mondjuk szerintem a bére is korrekt már az eü dolgozóknak.
Én pedagógus vagyok. Van mit rendezni, de erre van ígéret, és én bízom benne, nekem ez elég.
A V4 pillanatnyilag talán nem ért egyet, de nem hiszem, hogy marad így.
Munkaerőhiány? Az ukrajnai menekülteknek lesz munkája.
Ez így pont jó nekünk.
14
A sürgősségi más kategória.
A laikusok többsége azt gondololja, hogy azonnali ellátást kap ott, de ez nincs így.
Sajnos a 8-10 óra várakozás teljesen normális.
Oldalakon át írhatnám, hogy miért (férjem mentőtiszt, sokat hallok sztorikat) de ez most nem ide tartozik.
Sajnálom, hogy így jártatok, de ez alapján nehéz lenne véleményt mondani.
#16 a nem sürgősségi ellátás sincs rendben, amit a várólisták sorsa tükröz:
Szép csendben eltűntek a kórházi várólisták - Portfolio.hu
17
Ez nem ilyen egyszerű.
A sürgősségi nem így működik, és mindig, mindenütt, minden országban túlterhelt lesz,( sok más ok mellett azért is) mert az emberek azt hiszik, hogy ott azonnali ellátást kapnak.
De nem megyek bele valamibe, ami sok egyetemen tétel.
A kérdésre válaszolva, ha ismét Orbán nyerne, akkor talán végre örökre megszabadulnánk a baloldali bukott arcokról, annyira hiteltelenné válnának. Remélem megtörténik végre, és eltakarodnak a politikából.
A fiatalokat még támogattam is volna, de amíg Feriék is ott vannak, addig ez kizárt!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!