Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyszerűen nem értem a demográ...

Egyszerűen nem értem a demográfia és a politika kapcsolatát, nyugdíjasok, pszichológia, szociológia, stb. Mi a magyarázat?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy amikor gyerek voltam, kb. minden nyugdíjas baloldali, szoci, néha kommunista volt. Ma meg a fidesz épít a nyugdjasokra nagyon durván. Hogyan történt az átállás? Mert a fiatalokat még megértem, hogy lehet rángatni, de az idősek már kicsit rugalmatlanabbak, egy szociból hogy lesz mégis fideszes? Ha viszont az van, hogy sose voltak elveik (most átlagosan beszélek tömegekről) hanem a gázár és a 13. havi nyugdíj a fontos és azzal lehetett őket megvenni, akkor sem értem, mert most is a fideszé a zázszló a közvéleménykutatások szerint, pedig az infláció hatalmas, a régióban relatíve a legrosszabbak vagyunk a fejlődésben, az eglszségügy romlott, a nyugdíjasok meghalltak, az unokáik külföldre mennek. Nem értem mivel veszik meg őket, ha sem az elveket nem látom igazoltnak, se a javakban és az életkörülményekben nem látom az előnyöket.

2022. márc. 30. 09:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az EUval nem sok gond lenne, ha nem az USA csikáztatná, lásd az ukrán hisztit most.
2022. ápr. 1. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!