Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lesztek szomorúak ha...

Mennyire lesztek szomorúak ha az összefogás nem nyer?

Figyelt kérdés
pontosabban úgy értem hogy a baloldali szavazók mennyire lesznek csalódottak? tehát 2010 lehetett tudni hogy a fidesz nyer easy be! 2014 ben szintén! 2018 ban már volt rá esély hogy nyer az ellenzék de igazán nagy esély nem volt! most 2022 ben (12 év fidesz uralom után, és koronavírus és vakcina nehéz idők után) mennyire lesztek szomorúak ha a fidesz nyer? és újabb 4 évig hatalmon lesz? valamint láttok esélyt az összefogás győzelméhez? én személyszerint nem!

2022. márc. 29. 22:19
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
Undorodok mindegyiktól ki&aszottul le$zarom melyik csövesbánat győz
2022. ápr. 1. 01:56
 32/33 anonim ***** válasza:

Kedves 21!

Megnyugtatlak hogy jelenlegi ellenzékinek lenni mindenhol ciki, nem csak Nyugat-Magyarországon :D Mindig a kisebbség a leghangosabb, így van ez a fiatalok körében is. Fideszesként nem mertem anno felszólalni a gimnáziumban, ugyan úgy nem merek az egyetemen, de ne essen félreértés, sokkal több Fideszes fiatal van, mint azt sokan gondolják. Nem hallatjuk a hangunkat rossz tapasztalatok miatt, mert a pedagógusok nagy része ellenzéki, és nem lenne szerencsés ezért megbukni mert fel mertük vállalni hogy fideszesek vagyunk. A lényeg hogy a szívünk a helyén és tudjuk hova kell tenni az X-et. Ugyan úgy ahogy 4 éve, most is a Fideszre.

Mielőtt bárki elkezd leoltani: egyik legjobb haveromat azért húzták meg magyarból anno gimnáziumban, mert fogta magát és kiment az érzékenyítés óráról még a menekültválság alatt. IGEN! ÉRZÉKENYÍTÉS ÓRA!! KÖZINTÉZMÉNYBEN! Aktivisták bejöttek az órán és elkezdtek kiabálni velünk, mi persze nem értettük mi van, erre mondják hogy így érzik szegény migránsok is magukat a magyar határon bla bla bla... Haver fogta magát, felállt és kiment hogy ő ezt nem hallgatja tovább. Onnantól kezdve a libsi magyartanár osztotta neki az egyeseket amíg le nem rontotta a 4,0-ás átlagát 1,8-ra hogy pótvizsgára behívhassa. Szerencsére balhé lett belőle és kiharcolták hogy más tanárnál pótvizsgázhasson ami 98% lett neki. Úgyhogy ez az "iskolában nincs meleg propaganda" is hülyeség. Ha volt migránsos érzékenyítés, simán el tudom képzelni hogy manapság bzis érzékenyítés is van

2022. ápr. 3. 21:18
 33/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem nyer?Épp 4.veri hülyére a Fidesz az ellenzéket:)
2022. ápr. 3. 21:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!