Mennyire lesztek szomorúak ha az összefogás nem nyer?
Figyelt kérdés
pontosabban úgy értem hogy a baloldali szavazók mennyire lesznek csalódottak? tehát 2010 lehetett tudni hogy a fidesz nyer easy be! 2014 ben szintén! 2018 ban már volt rá esély hogy nyer az ellenzék de igazán nagy esély nem volt! most 2022 ben (12 év fidesz uralom után, és koronavírus és vakcina nehéz idők után) mennyire lesztek szomorúak ha a fidesz nyer? és újabb 4 évig hatalmon lesz? valamint láttok esélyt az összefogás győzelméhez? én személyszerint nem!
Nem csak a baloldaliak lesznek csalodottak ha a Fidesz nyer, hanem a 60 IQ feletti jobboldaliak is.
2022. márc. 29. 22:19
2/33 anonim válasza:
A balosoknak már szinte a génjeikben van a vereség. Lassan felnő egy olyan generáció, aki még nem látott baloldali magyar miniszterelnököt, legfeljebb csak archív felvételeken.
2022. márc. 29. 22:22
3/33 anonim válasza:
Hát valószínűleg csalódottabbak lesznek,mint eddig, mert most több esély van, mint eddig bármikor. Mindenesetre ha ez az ellenzék így összefogva,együtt indulva,előválasztásostul mindenestül sem képes leváltani a NER-t, akkor jobb ha eltakarodnak a jó bús ...ba. Mert a leszerepelt arcaik az egyik utolsó reménysége a fidesznek,amibe kapaszkodnak.
Új pártokra, új emberekre, új megmozdulásokra lesz szükség. Mert ezek ha most így nem tudják leváltani a fideszt, akkor sehogy sem.
2022. márc. 29. 22:24
4/33 anonim válasza:
Egyetlen nyugodt percem nem lesz attól a pillanattól fogva, - valószínű, hogy pár napon belül a Dunába fogom vetni maga az egyik hídról - egy kővel a nyakamba kötve, - mert feldolgozhatatlan tragédiaként fogom megélni ezt az egész világot gyászba borító eseményt.
2022. márc. 29. 22:27
5/33 anonim válasza:
Kíváncsi leszek ha nyerne a fidesz akkor idén is a google keresési toplistán lesz e hetekig a "külföldi munka" mint eddig mindig amikor a fidesz nyert.
Végül is lassan emigrál mindenki a fidesz miatt de majd a nyúgerek kitermelik az állam fent tartásához szükséges adókat :)
2022. márc. 29. 22:57
6/33 anonim válasza:
Ha nyer a fidesz akkor erősen elgondolkodok, hogy nyugatra megyek melózni/lakni pedig szeretem az országomat (kivéve a kormányt).
2022. márc. 29. 23:00
7/33 anonim válasza:
Én ellenzéki szavazó vagyok, de ha nem nyer az elenzék akkor röhögni fogok, de nagyon.
A Fidesz megkezdheti egy huzamban a negyedik kormányzását, rekord költségvetési hiánnyal, külpolitikai/nemzetközi elszigeteltséggel,nagyon rossz gazdasági környezetben, uniós hátszél nélkül, orosz vírusokkal minden kormányzati gépen... jó buli lesz :D
2022. márc. 29. 23:56
8/33 anonim válasza:
Csalódott leszek, hajrá összefogás!
2022. márc. 30. 09:49
9/33 anonim válasza:
Nagyon csalódott leszek,és elgondolkozok külföldön.
Szavazzunk az ellenzékre! 💙
2022. márc. 30. 11:00
10/33 anonim válasza:
Én akkor leszek szomorú ha az ellenzék nyer. Ízlések és pofonok... Ha nem a Fidesz nyer, eladom a lakásaimat és külföldre költözök. Én nem kérek a sávos adózásból. Minek pénzeljem az ingyenélőket az adómból amiért én megdolgoztam ők meg nem? Értem én hogy sokaknak nem tetszik ez a mostani rendszer, mert a kormány a közép és felső osztálynak kedvez. Akárki nyer, valaki szívni fog. Ha a Fidesz nyer, akkor a "munkások" / "prolik" (itt ez nem sértés, utána lehet nézni a szó jelentésének), ha az ellenzék akkor meg a középosztály és a gazdagok szívnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!