Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lesztek szomorúak ha...

Mennyire lesztek szomorúak ha az összefogás nem nyer?

Figyelt kérdés
pontosabban úgy értem hogy a baloldali szavazók mennyire lesznek csalódottak? tehát 2010 lehetett tudni hogy a fidesz nyer easy be! 2014 ben szintén! 2018 ban már volt rá esély hogy nyer az ellenzék de igazán nagy esély nem volt! most 2022 ben (12 év fidesz uralom után, és koronavírus és vakcina nehéz idők után) mennyire lesztek szomorúak ha a fidesz nyer? és újabb 4 évig hatalmon lesz? valamint láttok esélyt az összefogás győzelméhez? én személyszerint nem!

2022. márc. 29. 22:19
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
15%
14! 32 éves diplomás Fidesz szavazó vagyok,ahogy az egész család Nyugat-Magyarországon..Fel kéne már fognotok hogy a gazdagabb nyugati megyékben ellenzékinek lenni ciki,s a fiatalok többsége Fideszes..:)
2022. márc. 31. 01:53
 22/33 anonim ***** válasza:
36%
13!Most igazságos az adórendszer!Mindenki egyenlően adózik.Van aki azért keres többet mert lediplomázott vagy szakmát tanult!A mostani adózás arra jó hogy az emberek folyamatosan képezzék magukat,hogy egyre többet akarjanak elérni,és nem kell attól felniük hogy ha többet dolgoznak akkor 3x annyi terhet kapnak..Ez a fizessenek a gazdagok általában az iskolázatlan panelproliknál menő..Igazi komcsi tempó..
2022. márc. 31. 01:56
 23/33 anonim ***** válasza:
#21: hol vannak Magyarországon azok a gazdag nyugati megyék? 🤣😅😅
2022. márc. 31. 12:02
 24/33 anonim ***** válasza:

23. GYőr-Moson-Sopron például.. Nézd már meg hogy Budapest után,hol a legmagasabb a termelési érték.. Ráadásul Budapest mint főváros mesterségesen van céges székhelyekkel felhúzva..Egy soproni vagy győri multinál képzeld van hogy kicsit jobban is keresel mint Pesten..

De tessék ,azóta sok minden nem változott.. Tudod Budapesten kívűl él az ország 83 %-a.. S mi fogjuk a választás eldönteni..:)

[link]

2022. márc. 31. 14:35
 25/33 anonim ***** válasza:
2022. márc. 31. 14:36
 26/33 anonim ***** válasza:
61%
Hát nem tudom.. Személy szerint nekem Győr, Sopron, Szombathely, Mosonmagyaróvár stb mind nagyon lepukkant, gettós kis városok... Az, hogy az ott élők jelentős része Ausztriába vagy Szlovákiába ingázik és ezáltal felhúzza a vásárlóerőt az nem éppen pozitív a kormányra nézve :D
2022. márc. 31. 17:39
 27/33 anonim ***** válasza:

"Fel kéne már fognotok hogy a gazdagabb nyugati megyékben ellenzékinek lenni ciki,s a fiatalok többsége Fideszes..:)"

Mondjuk azok a megyék már 2010 előtt is fejlettebbek voltak valamennyivel. A fidesznek ehhez semmi köze

2022. márc. 31. 17:40
 28/33 anonim ***** válasza:

"GYőr-Moson-Sopron például.. Nézd már meg hogy Budapest után,hol a legmagasabb a termelési érték."

Aha látom. Sikerült elérni az uniós átlag felét. Ez aztán a teljesítmény 🤭 az elmúlt 100 év legjobb 12 éve 🤭

2022. márc. 31. 17:44
 29/33 anonim ***** válasza:
28-as,miért Budapest hol áll..S Budapestet is a gazdagabb budai környékek húzzák fel.. Szerintem majd a Havanna lakótelep meg a többi proli környék fogja a GDP termelni,a balos söpredéknek elég ha Valóvilág van,meg olcsó sör és kenyér..Ezek a színházat sem ismerik.:)
2022. márc. 31. 17:52
 30/33 anonim ***** válasza:

Hmm. Szerintem a Fidesznek nem lesz több 2/3-os többsége, illetve most rendesen meg fogják fingatni. Ha nem is veszit, akkor is annyira a nyakàban lesznek az ellenzéki pártok, hogy nem lesz ennyi kény és kedv szerinti törvénymodositás.

Mégegyszer hozzá teszem - SZERINTEM!

Hogy mennyire leszek szomorù? Nos, hát semennyire. Minden politikai párt nagyon alja módon kampànyol. Gusztustalan és hányingerkelltö. Nem csak a Fidesz, de az ellenzék is. Telefonon hivogatnak, minten méteren ott van valamelyik majom képe az utcán, mindenki igérget (nevetséges…)

Ennek ellnére azt mondom, hogy itt az ideje a változásnak. A Fidesznek mennie kell. Ha az ellenzék elszurja a 4 évét (van rá esély…) akkor úgyis a Fidesz fog visszajönni.

2022. márc. 31. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!