Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire lesztek szomorúak ha...

Mennyire lesztek szomorúak ha az összefogás nem nyer?

Figyelt kérdés
pontosabban úgy értem hogy a baloldali szavazók mennyire lesznek csalódottak? tehát 2010 lehetett tudni hogy a fidesz nyer easy be! 2014 ben szintén! 2018 ban már volt rá esély hogy nyer az ellenzék de igazán nagy esély nem volt! most 2022 ben (12 év fidesz uralom után, és koronavírus és vakcina nehéz idők után) mennyire lesztek szomorúak ha a fidesz nyer? és újabb 4 évig hatalmon lesz? valamint láttok esélyt az összefogás győzelméhez? én személyszerint nem!

2022. márc. 29. 22:19
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%

" Ha nem a Fidesz nyer, eladom a lakásaimat és külföldre költözök."

Jó utat, gondolom a hanyatló nyugat helyett az orosz föderáció kánaánjába távozol ;)

2022. márc. 30. 11:29
 12/33 anonim ***** válasza:
14%

kedves 11:

Amerikai állampolgárként Texasba megyek. Élnek ott rokonok is, és az még talán egy jobb oldali bástya a "hanyatló (liberális) nyugaton".

Minden esetre nem sok esélyt látok rá hogy az ellenzék nyer. Épp eszű ember előbb szavaz a kétfarkúakra mint az összefogásra.

Hajrá Fidesz!

2022. márc. 30. 11:33
 13/33 anonim ***** válasza:
89%

Jajj szegény gazdagok.... jajj mert a sávos adózás miatt belerokkannak ha egy kicsit többet kell adózni pfffff.

Sokkal igazságosabb lenne!

2022. márc. 30. 14:46
 14/33 Godaime ***** válasza:
59%
Hát csak remélni tudom, hogy a következő 4 évben meghal pár ezer fidesz szavazó nyugdíjas és a következő korosztály okosabb náluk.
2022. márc. 30. 16:21
 15/33 A kérdező kommentje:

Más halálát kívánni? nem gondolod hogy a baloldalt tökéletesen lejáratod ha ilyet írsz? nem is tudom egyáltalán ember hogy képes ilyet mondani! mi lenne ha meg más a te halálod kívánná mert baloldali vagy?

2022. márc. 30. 23:48
 16/33 Godaime ***** válasza:
25%
Ha olyan ostoba lennék, mint az átlag fidesz szavazó könyörögnék a halálért.
2022. márc. 31. 01:24
 17/33 A kérdező kommentje:

és csodálkoztok hogy a baloldalt haazárulózzák meg terroristázzák! nem véletlen....

2022. márc. 31. 01:45
 18/33 anonim ***** válasza:
A 16-os kommentelő egymaga többet tesz a Fidesz győzelméért mint maga a Fidesz..Emiatt a stilus miatt nem lehet se a bizonytalant se a billegő jobboldalit meggyőzni..Mert a baloldal egyre mélyebbre ássa az árkokat..Baloldaliként nekem van az ilyen ember miatt szekunder szégyenérzetem...
2022. márc. 31. 01:48
 19/33 anonim ***** válasza:
6%
Mennyi hülye van itt, de komolyan. Akinek ilyen a felfogása jobb lenne, ha már most kimenne az áhított, álomvilágnak hitt, álszent, semmitérő nyugatra. Addig sem itt rontaná a levegőt és legalább nem szólna bele azok életébe, akiket érdekli is a hazája. Olyan álomvilágban él mindenki, de komolyan, hogy teljesen össze van zavarodva és egyáltalán nem látja reálisan a helyzetet.
2022. márc. 31. 01:49
 20/33 anonim ***** válasza:
13!A sávos adózassal nem a gazdag,hanem a középosztály szív..3 diplomám van fejlesztő vagyok..Nettó 1.2 keresek..De tanultam,megdolgozok ezért a pénzért..Ha 16% helyett 40% adóm lenne azonnal mennék Írországba..De mond ezt annak az árú összekészítőnek akinek a br 470k nem 15%hanem 30%-ot fog adózni..Mennyit dolgoztál 2010 előtt?Ez volt s nem működött..Ment a boriték,meg a mindenki minimálbéren bejelentés..Amúgy nekem mákom van,megmondta a munkáltatóm hogy a munkám létfontosságú és ha lesz adóemelés,akkor annyival emelik a bérem hogy ne érezzem meg,cserébe majd az ügyfélszolgálati alkalmazottak 2 évig nem kapnak béremelést..
2022. márc. 31. 01:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!