Mennyire lesztek szomorúak ha az összefogás nem nyer?
" Ha nem a Fidesz nyer, eladom a lakásaimat és külföldre költözök."
Jó utat, gondolom a hanyatló nyugat helyett az orosz föderáció kánaánjába távozol ;)
2022. márc. 30. 11:29
kedves 11:
Amerikai állampolgárként Texasba megyek. Élnek ott rokonok is, és az még talán egy jobb oldali bástya a "hanyatló (liberális) nyugaton".
Minden esetre nem sok esélyt látok rá hogy az ellenzék nyer. Épp eszű ember előbb szavaz a kétfarkúakra mint az összefogásra.
Hajrá Fidesz!
2022. márc. 30. 11:33
Jajj szegény gazdagok.... jajj mert a sávos adózás miatt belerokkannak ha egy kicsit többet kell adózni pfffff.
Sokkal igazságosabb lenne!
2022. márc. 30. 14:46
Hát csak remélni tudom, hogy a következő 4 évben meghal pár ezer fidesz szavazó nyugdíjas és a következő korosztály okosabb náluk.
2022. márc. 30. 16:21
15/33 A kérdező kommentje:
Más halálát kívánni? nem gondolod hogy a baloldalt tökéletesen lejáratod ha ilyet írsz? nem is tudom egyáltalán ember hogy képes ilyet mondani! mi lenne ha meg más a te halálod kívánná mert baloldali vagy?
Ha olyan ostoba lennék, mint az átlag fidesz szavazó könyörögnék a halálért.
2022. márc. 31. 01:24
17/33 A kérdező kommentje:
és csodálkoztok hogy a baloldalt haazárulózzák meg terroristázzák! nem véletlen....
A 16-os kommentelő egymaga többet tesz a Fidesz győzelméért mint maga a Fidesz..Emiatt a stilus miatt nem lehet se a bizonytalant se a billegő jobboldalit meggyőzni..Mert a baloldal egyre mélyebbre ássa az árkokat..Baloldaliként nekem van az ilyen ember miatt szekunder szégyenérzetem...
2022. márc. 31. 01:48
Mennyi hülye van itt, de komolyan. Akinek ilyen a felfogása jobb lenne, ha már most kimenne az áhított, álomvilágnak hitt, álszent, semmitérő nyugatra. Addig sem itt rontaná a levegőt és legalább nem szólna bele azok életébe, akiket érdekli is a hazája. Olyan álomvilágban él mindenki, de komolyan, hogy teljesen össze van zavarodva és egyáltalán nem látja reálisan a helyzetet.
2022. márc. 31. 01:49
13!A sávos adózassal nem a gazdag,hanem a középosztály szív..3 diplomám van fejlesztő vagyok..Nettó 1.2 keresek..De tanultam,megdolgozok ezért a pénzért..Ha 16% helyett 40% adóm lenne azonnal mennék Írországba..De mond ezt annak az árú összekészítőnek akinek a br 470k nem 15%hanem 30%-ot fog adózni..Mennyit dolgoztál 2010 előtt?Ez volt s nem működött..Ment a boriték,meg a mindenki minimálbéren bejelentés..Amúgy nekem mákom van,megmondta a munkáltatóm hogy a munkám létfontosságú és ha lesz adóemelés,akkor annyival emelik a bérem hogy ne érezzem meg,cserébe majd az ügyfélszolgálati alkalmazottak 2 évig nem kapnak béremelést..
2022. márc. 31. 01:51
Kapcsolódó kérdések: